Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacant 67s Excavators[FC]
Normal Tactiek 532-C
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 49.5
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Cochran probeert naar een medespeler te passen. Sýkorka is nu in balbezit. Sýkorka passt de bal met de wreef. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:1

3e minuut.
Pechlie rent richting de bal. Pechlie passt de bal zonder na te denken. Sýkorka met een sublieme pass. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Clayden bokst de bal weg.

4e minuut.
Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka geeft een lange en hoge pass. Macía kopt de bal weg. Klungelig pakt Pechlie de bal. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sýkorka is nu in balbezit. Sýkorka passt de bal in één keer door. Daar is Savón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savón geeft een hoge lob. Macía springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Groncik is nu in balbezit. Groncik probeert naar een medespeler te passen. Sýkorka is nu in balbezit. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:2

9e minuut.
Pechlie is nu in balbezit. Sýkorka is nu in balbezit. Sýkorka passt de bal zonder na te denken. Macía probeert de bal met de borst te controleren. Macía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ardelean passt de bal met de wreef. Groncik rent richting de bal. Groncik passt de bal zonder na te denken. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
DiTullio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka onderschept slim de pass. Sýkorka speelt de bal door. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. Clayden bokst de bal weg. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:3

19e minuut.
Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean met een sublieme pass. Klungelig pakt Gretzky de bal. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel. Clayden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie onderschept slim de pass. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:4

24e minuut.
Peters is nu in balbezit. Sýkorka verovert de bal door een tackle van achteren. Sýkorka speelt de bal door. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:5

25e minuut.
Sýkorka probeert naar een medespeler te passen. Macía is nu in balbezit. Macía passt de bal zonder na te denken. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Macía geeft een hoge lob. Daar is Sýkorka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochran rent richting de bal. Macía onderschept slim de pass. Macía geeft een hoge lob. Clayden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pechlie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:6

29e minuut.
Wang speelt de bal door. Klungelig pakt Hobbs de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pechlie. Pechlie krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Thompson probeert naar een medespeler te passen. Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik geeft een lange en hoge pass. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:7

36e minuut.
Sýkorka geeft de bal voor. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía geeft de bal voor. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groncik geeft een hoge lob. Cochran heeft problemen om de bal te vangen. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gagnidze geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dixon de bal. Pechlie rent richting de bal. Pechlie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant 67s 80%, Excavators[FC] 20%.
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:8

50e minuut.
Mojica geeft een hoge lob. Sýkorka rent richting de bal. Sýkorka passt de bal met de wreef. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arsenault met een snelle inworp. Mojica is nu in balbezit. Mojica geeft de bal voor. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Peters rent richting de bal. Sýkorka onderschept slim de pass. Sýkorka probeert naar een medespeler te passen. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ardelean is nu in balbezit. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Pechlie kopt de bal weg. Macía is nu in balbezit. Macía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mojica de bal. Mojica geeft de bal voor. Macía krijgt zijn hoofd ertegen. Clayden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mojica met de inworp. Sýkorka geeft de bal voor. Gretzky kan de bal niet met de borst controleren. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dixon met een harde bal richting middenveld. Sýkorka kopt de bal weg. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Clayden geeft de bal voor. Inworp. Sýkorka met de inworp. Pechlie probeert de bal met de borst te controleren. Pechlie geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:9

75e minuut.
Sýkorka geeft een hoge lob. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie geeft de bal voor. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ... Clayden bokst de bal weg.

77e minuut.
Gretzky heeft problemen om de bal te vangen. Macía is nu in balbezit. Macía met een sublieme pass. Pechlie rent richting de bal. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. Clayden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Groncik kan de bal niet met de borst controleren. Groncik geeft de bal voor. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean speelt de bal door. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ... Clayden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:10

82e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Groncik met een sublieme pass. Pechlie is nu in balbezit. Sýkorka rent richting de bal. Sýkorka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sýkorka probeert naar een medespeler te passen. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie passt de bal in één keer door. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant 67s 86%, Excavators[FC] 14%.
Vacant 67s - Excavators[FC] 0:11