Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mianus FC The Fertilizer
Normal Tactiek green2
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Black geeft de bal voor. Bateman met een sublieme pass. Espinoza speelt de bal door. Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Yorkdale trapt de bal weg van het doel. Cartel geeft een lange en hoge pass. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel. Yorkdale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:1

4e minuut.
Barriocanal rent richting de bal. Barriocanal geeft de bal voor. Chaniotis kopt de bal weg. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Black, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartel rent richting de bal. Cartel geeft een lange en hoge pass. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel. Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cartel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz passt de bal met de wreef. Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman geeft de bal voor. Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Alkiza komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Bateman speelt de bal door. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:2

20e minuut.
Kolsuz speelt de bal door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza met een sublieme pass. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:3

22e minuut.
Black rent richting de bal. Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniotis passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. Yorkdale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Justice geeft een hoge lob. Inworp. Bateman met de inworp. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:4

31e minuut.
Drury is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Drury begaat een overtreding. Espinoza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barriocanal met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Drury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman geeft een hoge lob. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis schiet op doel. Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz geeft de bal voor. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:5

38e minuut.
Wallace heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniotis passt de bal zonder na te denken. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Yorkdale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cartel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolsuz speelt de bal door. Bateman is nu in balbezit. Bateman passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bateman met een snelle inworp. Daar is Kolsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz geeft de bal voor. Chaniotis krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kolsuz heeft problemen om de bal te vangen. Kolsuz passt de bal zonder na te denken. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mianus FC 75%, The Fertilizer 25%.
Mianus FC - The Fertilizer 0:5

49e minuut.
Drury passt de bal met de wreef. Cartel rent richting de bal. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Kolsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz met een sublieme pass. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... Yorkdale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cartel verovert de bal door een tackle van achteren. Cartel geeft een lange en hoge pass. Clark kopt de bal weg. Klungelig pakt Black de bal. Chaniotis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Drury de bal. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz met een sublieme pass. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis geeft een lange en hoge pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Yorkdale probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Drury probeert naar een medespeler te passen. Cartel rent richting de bal. Cartel geeft een lange en hoge pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Cartel geeft de bal voor. Daar is Clark, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:6

76e minuut.
Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Yorkdale met een harde bal richting middenveld. Busan kopt de bal weg. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Justice passt de bal in één keer door. Power probeert naar een medespeler te passen. Busan rent richting de bal. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gogov komt het veld opgelopen. Busan neemt de hoekschop. Espinoza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek onderschept slim de pass. Telek probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... Yorkdale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - The Fertilizer 0:7

87e minuut.
Telek speelt de bal door. Busan bereikt de bal nog maar net als eerste. Busan passt de bal zonder na te denken. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mianus FC 81%, The Fertilizer 19%.
Mianus FC - The Fertilizer 0:7