Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Melbourne Mongrels
424 Tactiek Piggyback-r
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 39.3
adequate Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Brown rent richting de bal. Apolinarski rent richting de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey is nu in balbezit. Dastey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Melbourne Mongrels 0:1

22e minuut.
Tong verovert de bal door een tackle van achteren. Tong probeert naar een medespeler te passen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmelař is nu in balbezit. Chmelař haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Naven passt de bal in één keer door. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco is nu in balbezit. Dastey onderschept slim de pass. Dastey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dastey rent richting de bal. Dastey met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ... Angelillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Melbourne Mongrels 0:2

30e minuut.
Moceanu met de inworp. Emerton rent richting de bal. Hart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emerton raakt geblesseerd tijdens het duel. Emerton kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hawrysiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Emerton rent richting de bal. Emerton speelt de bal door. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton rent richting de bal. Emerton schiet op doel. Hawrysiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Chmelař passt de bal in één keer door. Daar is Naven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naven probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Dastey de bal. Gacker is nu in balbezit. Dastey verovert de bal door een tackle van achteren. Dastey haalt uit met een fantastische trap. Angelillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Melbourne Mongrels 0:3

44e minuut.
Emerton probeert naar een medespeler te passen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu passt de bal met de wreef. Wörns rent richting de bal. Wörns geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 56%, Melbourne Mongrels 44%.
Gorlock the destroyer FC - Melbourne Mongrels 0:3

47e minuut.
Yang speelt de bal door. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski probeert naar een medespeler te passen. Dastey rent richting de bal. Dastey haalt uit met een fantastische trap. Angelillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hart met een sublieme pass. Brown rent richting de bal. Brown passt de bal zonder na te denken. Dastey is nu in balbezit. Dastey draait met de bal, schiet en ... Angelillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gacker met een sublieme pass. McKay is nu in balbezit. McKay geeft de bal voor. Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Moceanu schiet op doel. Paal! Hawrysiuk probeert naar een medespeler te passen. Hart kopt de bal weg. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thwaite komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vrkic is nu in balbezit. Stevens begaat een overtreding. Vrkic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wörns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirk springt en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Rocco rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown probeert naar een medespeler te passen. Dastey rent richting de bal. Dastey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 61%, Melbourne Mongrels 39%.
Gorlock the destroyer FC - Melbourne Mongrels 0:3