Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castlemaine Kings FC Chelsea.F.C
Normal Tactiek Nirmatrelvir 3D
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 55.5
slecht Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Hickmann de bal. Harries is nu in balbezit. Garland is nu in balbezit. Harries onderschept slim de pass. Harries draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Farrugia kopt de bal weg. Bulloch rent richting de bal. Bulloch geeft de bal voor. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele passt de bal in één keer door. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bulloch passt de bal met de wreef. Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Steele is nu in balbezit. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman met een sublieme pass. Harries is nu in balbezit. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bulloch rent richting de bal. Bulloch geeft de bal voor. Klungelig pakt Bacak de bal. Bulloch rent richting de bal. Bulloch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:1

12e minuut.
Inworp. Farrugia met een snelle inworp. Steele speelt de bal door. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Steele de bal. Steele geeft de bal voor. Harries is nu in balbezit. Chapman is nu in balbezit. Chapman schiet op doel. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hickmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries draait met de bal, schiet en ... Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chapman is nu in balbezit. Chapman schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Chapman is nu in balbezit. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman is nu in balbezit. Chapman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bulloch met de inworp. Steele speelt de bal door. Harries heeft problemen om de bal te vangen. Harries haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Farrugia met een sublieme pass. Bulloch is nu in balbezit. Bulloch speelt de bal door. Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:2

21e minuut.
Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bacak de bal onder controle te krijgen. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:3

23e minuut.
Chapman kan de bal niet met de borst controleren. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Munn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:4

24e minuut.
Daar is Ingall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirco is nu in balbezit. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hickmann de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:5

27e minuut.
Chapman is nu in balbezit. Chapman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Harries de bal. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jayanthi zal de hoekschop nemen. Daar is Harries, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:6

33e minuut.
Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman rent richting de bal. Harries rent richting de bal. Harries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:7

34e minuut.
Bulloch rent richting de bal. Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Chapman heeft problemen om de bal te vangen. Chapman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:8

39e minuut.
Steele passt de bal in één keer door. Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hickmann is nu in balbezit. Harries onderschept slim de pass. Harries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:9

40e minuut.
Richter passt de bal zonder na te denken. Hrehoresin probeert de bal aan de voet te houden. Bacak rent richting de bal. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:10

41e minuut.
Peters probeert naar een medespeler te passen. Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries onderschept slim de pass. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Bulloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:11

43e minuut.
Chapman passt de bal met de wreef. Harries is nu in balbezit. Bulloch probeert naar een medespeler te passen. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 78%, Chelsea.F.C 22%.
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:11

48e minuut.
Bacak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farrugia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulloch heeft problemen om de bal te vangen. Bulloch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bulloch rent richting de bal. Bulloch passt de bal zonder na te denken. Harries rent richting de bal. Harries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:12

51e minuut.
Mirco probeert naar een medespeler te passen. Hrehoresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman onderschept slim de pass. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:13

52e minuut.
Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele is nu in balbezit. Steele passt de bal in één keer door. Jayanthi geeft een hoge lob. Chapman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munn speelt de bal door. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi speelt de bal door. Harries rent richting de bal. Harries haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman met een sublieme pass. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi geeft de bal voor. Harries springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:14

57e minuut.
Jayanthi passt de bal zonder na te denken. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ... Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Chapman schiet op doel. Garland probeert de bal aan de voet te houden. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi geeft de bal voor. Harries krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:15

62e minuut.
Mirco rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Steele speelt de bal door. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jayanthi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Voice de bal. Harries rent richting de bal. Harries schiet op doel. Munn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:16

64e minuut.
Steele passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi speelt de bal door. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:17

66e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. Bulloch heeft problemen om de bal te vangen. Bulloch geeft een hoge lob. Chapman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bulloch passt de bal zonder na te denken. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele passt de bal in één keer door. Harries is nu in balbezit. Harries haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jayanthi neemt de hoekschop. Harries krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

71e minuut.
Doeltrap. Stanton trapt de bal weg. Chapman kopt de bal weg. Harries is nu in balbezit. Harries draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Bulloch onderschept slim de pass. Bulloch passt de bal zonder na te denken. Steele probeert naar een medespeler te passen. Chapman rent richting de bal. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:18

73e minuut.
Ingall is nu in balbezit. Chapman onderschept slim de pass. Chapman speelt de bal door. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bulloch passt de bal met de wreef. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries verovert de bal door een tackle van achteren. Harries haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:19

80e minuut.
Voice is nu in balbezit. Voice geeft de bal voor. Peters is nu in balbezit. Peters geeft de bal voor. Harries kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:20

83e minuut.
Jayanthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele rent richting de bal. Steele geeft de bal voor. Harries rent richting de bal. Harries draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Farrugia rent richting de bal. Farrugia passt de bal zonder na te denken. Jayanthi speelt de bal door. Harries is nu in balbezit. Harries draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries onderschept slim de pass. Harries speelt de bal door. Daar is Chapman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman schiet op doel. Munn bokst de bal weg. Harries bereikt de bal nog maar net als eerste. Harries schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:21

90e minuut.
Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayanthi met een snelle inworp. Steele geeft een hoge lob. Munn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 91%, Chelsea.F.C 9%.
Castlemaine Kings FC - Chelsea.F.C 0:21