Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Doves JOHN BHOYS FC
Normal Tactiek IT`S YERSEL V5
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 43.5
poor Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Syme probeert naar een medespeler te passen. MacLeister speelt de bal door. Daar is Dyndikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. MacLeister springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:1

5e minuut.
Syme met een sublieme pass. MacLeister is nu in balbezit. MacLeister speelt de bal door. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme haalt uit met een fantastische trap. MacIlrevie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
MacLeister geeft een hoge lob. Syme rent richting de bal. Syme geeft een lange en hoge pass. MacLeister rent richting de bal. MacLeister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:2

11e minuut.
Dyndikov passt de bal in één keer door. MacAnespie rent richting de bal. MacAnespie geeft de bal voor. Syme is nu in balbezit. Syme schiet op doel. MacIlrevie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:3

21e minuut.
Gunn geeft de bal voor. van Nistelrooy kopt de bal weg. MacMurdoch heeft problemen om de bal te vangen. Begbie is nu in balbezit. Begbie geeft de bal voor. MacIlrevie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Syme de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:4

24e minuut.
MacLeister geeft de bal voor. MacAnespie rent richting de bal. Syme verovert de bal door een tackle van achteren. Syme schiet op doel. MacIlrevie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:5

27e minuut.
MacKinley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ballach komt het veld opgelopen.

29e minuut.
MacIlrevie met een sublieme pass. Paton kopt de bal weg. MacLeister kan de bal niet met de borst controleren. MacLeister draait met de bal, schiet en ... MacIlrevie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:6

34e minuut.
MacIlrevie met een harde bal richting middenveld. van Nistelrooy kopt de bal weg. MacLeister is nu in balbezit. MacLeister geeft de bal voor. Syme krijgt zijn hoofd ertegen. MacIlrevie bokst de bal weg. MacAnespie is nu in balbezit. MacAnespie geeft een lange en hoge pass. Paton is nu in balbezit. Paton geeft de bal voor. MacLeister rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Binnie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Begbie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Nistelrooy kan de bal niet met de borst controleren. van Nistelrooy met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Angus rent richting de bal. Syme onderschept slim de pass. Gunn met een sublieme pass. MacLeister rent richting de bal. MacLeister haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:7

43e minuut.
Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov speelt de bal door. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme draait met de bal, schiet en ... MacIlrevie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:8

45e minuut.
Inworp. Begbie met een snelle inworp. van Nistelrooy geeft de bal voor. Klungelig pakt MacLeister de bal. MacLeister draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 79%, JOHN BHOYS FC 21%.
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:8

51e minuut.
van Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballach rent richting de bal. van Nistelrooy verovert de bal door een tackle van achteren. van Nistelrooy geeft een hoge lob. MacLeister maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:9

53e minuut.
MacAnespie is nu in balbezit. Syme verovert de bal door een tackle van achteren. Syme probeert naar een medespeler te passen. MacLeister rent richting de bal. MacLeister haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Paton kopt de bal weg. van Nistelrooy rent richting de bal. van Nistelrooy probeert naar een medespeler te passen. MacLeister rent richting de bal. MacLeister haalt uit met een fantastische trap. MacIlrevie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
van Nistelrooy met een snelle inworp. Daar is Begbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begbie geeft de bal voor. MacLeister maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Begbie kan de bal niet met de borst controleren. Begbie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Binnie de bal. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:10

58e minuut.
MacLeister verovert de bal door een tackle van achteren. MacLeister probeert naar een medespeler te passen. Dyndikov is nu in balbezit. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. MacLeister maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
MacIlrevie trapt de bal weg van het doel. van Nistelrooy kopt de bal weg. MacLeister speelt de bal door. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:11

64e minuut.
Dyndikov onderschept slim de pass. Dyndikov speelt de bal door. Syme rent richting de bal. Syme draait met de bal, schiet en ... MacIlrevie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:12

69e minuut.
MacLeister kopt de bal weg. MacAnespie bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme verovert de bal door een tackle van achteren. Syme haalt uit met een fantastische trap. MacIlrevie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:13

73e minuut.
van Nistelrooy bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nistelrooy geeft een lange en hoge pass. MacLeister bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeister draait met de bal, schiet en ... Syme probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

76e minuut.
Begbie met een sublieme pass. Daar is Syme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syme met een sublieme pass. MacLeister is nu in balbezit. MacLeister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie verovert de bal door een tackle van achteren. Begbie speelt de bal door. MacLeister is nu in balbezit. MacLeister draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dyndikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyndikov passt de bal met de wreef. Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Paton geeft een hoge lob. MacLeister springt en kopt de bal. MacIlrevie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
MacLeister rent richting de bal. MacLeister geeft een hoge lob. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme draait met de bal, schiet en ... MacIlrevie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:14

86e minuut.
MacLeister passt de bal in één keer door. Syme heeft problemen om de bal te vangen. Syme passt de bal met de wreef. Begbie is nu in balbezit. Begbie geeft een lange en hoge pass. MacIlrevie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:15

89e minuut.
Syme passt de bal in één keer door. Binnie rent richting de bal. Syme verovert de bal door een tackle van achteren. MacLeister rent richting de bal. MacLeister schiet op doel. MacIlrevie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Doves 75%, JOHN BHOYS FC 25%.
Golden Doves - JOHN BHOYS FC 0:16