Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sensation `` FK Utenos Ugnys ``
special Tactiek UR-2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


18e minuut.
Klungelig pakt Lamanovich de bal. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamanovich verovert de bal door een tackle van achteren. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov draait met de bal, schiet en ... Kokanskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cazenave, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Kaufmanas heeft problemen om de bal te vangen. Śmietana geeft de bal voor. Seyirten kopt de bal weg. Daar is Flamand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flamand draait met de bal, schiet en ... Kokanskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Macedo rent richting de bal. Flamand onderschept slim de pass. Flamand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - `` FK Utenos Ugnys `` 0:1

30e minuut.
Śmietana kopt de bal weg. Daar is Nenachovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balanov rent richting de bal. Balanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lamanovich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyirten. Lamanovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śmietana met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nenachovas de bal. Balanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanov haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lamanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamanovich passt de bal met de wreef. Balanov is nu in balbezit. Balanov schiet op doel. Kokanskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft een lange en hoge pass. Flamand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamand haalt uit met een fantastische trap. Kokanskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sensation - `` FK Utenos Ugnys `` 0:2

44e minuut.
Valente probeert naar een medespeler te passen. Flamand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macedo. Macedo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 58%, `` FK Utenos Ugnys `` 42%.
FK Sensation - `` FK Utenos Ugnys `` 0:2

46e minuut.
Matlak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Nekraševičius komt het veld opgelopen. Galkauskas komt het veld opgelopen. Miklušas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Flamand met een snelle inworp. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een lange en hoge pass. Matlak rent richting de bal. Matlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sensation 38%, `` FK Utenos Ugnys `` 62%.
FK Sensation - `` FK Utenos Ugnys `` 0:2