Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingviai D`Oh
no place for old Tactiek tadam
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 64.5
average Schieten formidable
good Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Majsner rent richting de bal. Santiesteban begaat een overtreding. Majsner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermetoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chaouchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Gerbauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Andreikus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huzmi komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Foletti is nu in balbezit. Foletti passt de bal met de wreef. Možný is nu in balbezit. Chaouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Munroe de bal onder controle te krijgen. Majsner rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:1

17e minuut.
Sermetoğlu geeft een hoge lob. Majsner kopt de bal weg. Daar is Vutkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moro León probeert naar een medespeler te passen. Toronho geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pop Lazić de bal onder controle te krijgen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ... Wessel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chaouchi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Možný. Chaouchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermetoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel. Gerbauskas bokst de bal weg.

30e minuut.
Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Munroe speelt de bal door. Săpunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 71%, D`Oh 29%.
pingviai - D`Oh 0:1

46e minuut.
Niedermayer komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Søberg passt de bal met de wreef. Santiesteban is nu in balbezit. Săpunaru geeft een hoge lob. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vergara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Díža zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chaouchi kan de bal niet met de borst controleren. Chaouchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sermetoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foletti. Sermetoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Sermetoğlu met een snel genomen vrije trap. Chaouchi kopt de bal weg. Moro León rent richting de bal. Niedermayer onderschept slim de pass. Niedermayer schiet op doel. Gerbauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Søberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Søberg geeft een lange en hoge pass. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Gerbauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:2

70e minuut.
Vascu speelt de bal door. Huzmi heeft problemen om de bal te vangen. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer schiet op doel. Gerbauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:3

72e minuut.
Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban is nu in balbezit. Niedermayer verovert de bal door een tackle van achteren. Niedermayer schiet op doel. Vutkov probeert de bal aan de voet te houden. Gerbauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Søberg neemt de hoekschop. Sermetoğlu geeft een lange en hoge pass. Chaouchi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:4

74e minuut.
Foletti rent richting de bal. Sermetoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sermetoğlu geeft een hoge lob. Niedermayer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Humbert is nu in balbezit. Humbert passt de bal zonder na te denken. Chaouchi rent richting de bal. Chaouchi haalt uit met een fantastische trap. Gerbauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:5

78e minuut.
Gerbauskas met een sublieme pass. Søberg kopt de bal weg. Moro León heeft problemen om de bal te vangen. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vutkov. Niedermayer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Niedermayer kan niet meer verder spelen. Vintortas komt het veld opgelopen. Sermetoğlu wilt de vrije trap nemen. Gerbauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi draait met de bal, schiet en ... Gerbauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maciągowski geeft de bal voor. Toronho controleert de bal met de borst. Huzmi is nu in balbezit. Vergara onderschept slim de pass. Vergara geeft een lange en hoge pass. Gerbauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chaouchi is nu in balbezit. Chaouchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingviai - D`Oh 0:6

84e minuut.
Søberg passt de bal met de wreef. Santiesteban is nu in balbezit. Săpunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Chaouchi krijgt zijn hoofd ertegen. Gerbauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Sermetoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Humbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Humbert geeft de bal voor. Vintortas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingviai 74%, D`Oh 26%.
pingviai - D`Oh 0:6