Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto Dark Side
3232compct Tactiek O-TEAM
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
52.8 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Ponamaryov geeft een lange en hoge pass. Nawoj kopt de bal weg. Klungelig pakt Ignat de bal. Sowunmi onderschept slim de pass. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ilm onderschept slim de pass. Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ponamaryov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ponamaryov kan niet meer verder spelen. Tieles komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Kufajewski kan de bal niet met de borst controleren. Dworzyński geeft een lange en hoge pass. Nawoj rent richting de bal. Nawoj schiet op doel. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:1

22e minuut.
Lynch controleert de bal met de borst. Lynch geeft een lange en hoge pass. Kufajewski kopt de bal weg. Nawoj is nu in balbezit. Nawoj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sowunmi rent richting de bal. Ignat geeft een hoge lob. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:2

34e minuut.
Riedl controleert de bal met de borst. Duțulescu met een sublieme pass. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:3

37e minuut.
Kufajewski onderschept slim de pass. Kufajewski geeft een hoge lob. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Michels bokst de bal weg. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 46%, Dark Side 54%.
AS Pluto - Dark Side 0:4

47e minuut.
Kufajewski speelt de bal door. Motz is nu in balbezit. Ignat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignat krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Tieles rent richting de bal. Tieles geeft een lange en hoge pass. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nawoj rent richting de bal. Nawoj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:5

53e minuut.
Tieles geeft de bal voor. Ignat kopt de bal weg. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi onderschept slim de pass. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaczor verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duțulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nawoj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Polgár komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Carloni passt de bal in één keer door. Cruceanu rent richting de bal. Cruceanu passt de bal zonder na te denken. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Riedl is nu in balbezit. Riedl geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kaczor geeft de bal voor. Daar is Gianasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motz geeft een lange en hoge pass. Nawoj rent richting de bal. Nawoj haalt uit met een fantastische trap. Michels bokst de bal weg.

84e minuut.
Kaczor rent richting de bal. Kaczor geeft een lange en hoge pass. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj schiet op doel. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - Dark Side 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 56%, Dark Side 44%.
AS Pluto - Dark Side 0:6