Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kickers Höudi Howling wolves
Classic Modern W Tactiek REUS
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 74
excellent Schieten brilliant
solid Passen incredible
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Ostermann is nu in balbezit. Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez geeft een hoge lob. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Casalini de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Składak krijgt zijn hoofd ertegen. Prazeres bokst de bal weg.

5e minuut.
Muñoz Martínez passt de bal met de wreef. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Muñoz Martínez speelt de bal door. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez speelt de bal door. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel. Prazeres bokst de bal weg. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... Prazeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Muñoz Martínez speelt de bal door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casalini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casalini krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Curdy kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger geeft de bal voor. Aufschlaeger rent richting de bal. Aufschlaeger haalt uit met een fantastische trap. Holmes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Holmes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ostermann met de inworp. Waffler geeft de bal voor. Aufschlaeger kopt de bal weg. Hirsiger rent richting de bal. Hirsiger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
García Vázquez kopt de bal weg. Casalini kan de bal niet met de borst controleren. Erpen is nu in balbezit. Erpen geeft de bal voor. Składak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:1

26e minuut.
Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez geeft de bal voor. García Vázquez kopt de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is García Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casalini bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez begaat een overtreding. García Vázquez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Arenas rent richting de bal. Arenas geeft de bal voor. García Vázquez kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Arnaudi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erpen de bal. Ackermann is nu in balbezit. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Erpen is nu in balbezit. Ackermann rent richting de bal. Erpen onderschept slim de pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ... Prazeres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Schiffer met de inworp. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Casalini is nu in balbezit. Erpen onderschept slim de pass. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen draait met de bal, schiet en ... Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:2

34e minuut.
Curdy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marins. Curdy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schwalbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aufschlaeger heeft problemen om de bal te vangen. Arnaudi met een sublieme pass. Aufschlaeger is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Muñoz Martínez geeft de bal voor. Erpen kopt de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Waffler rent richting de bal. Waffler geeft een lange en hoge pass. Aufschlaeger rent richting de bal. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Holmes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
García Vázquez geeft de bal voor. Składak heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen onderschept slim de pass. Erpen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 73%, Howling wolves 27%.
Kickers Höudi - Howling wolves 0:2

49e minuut.
García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Erpen kopt de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:3

51e minuut.
Arenas speelt de bal door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft de bal voor. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas met een sublieme pass. Daar is García Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak springt en kopt de bal. Prazeres bokst de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Arnaudi geeft een hoge lob. Składak kopt de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Schiffer met een sublieme pass. Muñoz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:4

61e minuut.
Arnaudi passt de bal zonder na te denken. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez passt de bal in één keer door. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Prazeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marins zal de hoekschop nemen. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:5

62e minuut.
García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez passt de bal met de wreef. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:6

64e minuut.
Klungelig pakt García Vázquez de bal. Casalini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Vázquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muñoz Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Składak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dolejš geeft de bal voor. Składak kopt de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:7

68e minuut.
Marins passt de bal met de wreef. Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Martínez passt de bal zonder na te denken. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Vázquez is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Muñoz Martínez onderschept slim de pass. Muñoz Martínez passt de bal zonder na te denken. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez haalt uit met een fantastische trap. Prazeres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:8

75e minuut.
Schlittler geeft een lange en hoge pass. Erpen rent richting de bal. Casalini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casalini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Klungelig pakt Erpen de bal. Waffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:9

78e minuut.
Marins verovert de bal door een tackle van achteren. Marins geeft een lange en hoge pass. Ackermann heeft problemen om de bal te vangen. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:10

81e minuut.
Dolejš is nu in balbezit. Dolejš geeft de bal voor. García Vázquez kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stuber de bal. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:11

82e minuut.
Marins rent richting de bal. Marins passt de bal zonder na te denken. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Prazeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:12

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. García Vázquez stond buitenspel. Ostermann neemt vlug de vrije trap. Arenas kopt de bal weg. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel. Prazeres bokst de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:13

85e minuut.
Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy passt de bal zonder na te denken. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufschlaeger onderschept slim de pass. Aufschlaeger schiet op doel. Holmes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Curdy heeft problemen om de bal te vangen. Schlittler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Curdy raakt geblesseerd tijdens het duel. Aufschlaeger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Holmes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Schiffer kopt de bal weg. Parra probeert de bal met de borst te controleren. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. Prazeres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kickers Höudi - Howling wolves 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kickers Höudi 71%, Howling wolves 29%.
Kickers Höudi - Howling wolves 0:14