Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tykkimiehet Karhu-team
catcito12 Tactiek Hottis2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Rantasalmi geeft de bal voor. Klungelig pakt Suokko de bal. De Knoeier onderschept slim de pass. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... Carranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Karhu-team 1:0

8e minuut.
Sahalahti speelt de bal door. Klungelig pakt Caraiman de bal. Caraiman passt de bal zonder na te denken. Uusmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusmaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rantasalmi passt de bal in één keer door. Ismat is nu in balbezit. De Knoeier verovert de bal door een tackle van achteren. De Knoeier draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Karhu-team 2:0

12e minuut.
Vodník met een sublieme pass. Tatlıdil probeert de bal met de borst te controleren. Ahvonen rent richting de bal. De Knoeier verovert de bal door een tackle van achteren. De Knoeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Uusmaa is nu in balbezit. Uusmaa geeft een lange en hoge pass. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kmetík met een sublieme pass. Klungelig pakt De Knoeier de bal. Sahalahti rent richting de bal. Sahalahti passt de bal in één keer door. Haltiainen geeft een lange en hoge pass. Kmetík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tatlıdil heeft problemen om de bal te vangen. Sahalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tatlıdil zijn tegenspeler op de grond. Tatlıdil is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 48%, Karhu-team 52%.
Tykkimiehet - Karhu-team 2:0

46e minuut.
Takaluhta komt het veld opgelopen. Holmström komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De Knoeier rent richting de bal. Ahvonen onderschept slim de pass. Ahvonen geeft de bal voor. Furnea rent richting de bal. Furnea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Koivula rent richting de bal. Holmström verovert de bal door een tackle van achteren. Holmström met een sublieme pass. Furnea rent richting de bal. Furnea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Holmström met een sublieme pass. Furnea is nu in balbezit. Szpejna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Furnea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furnea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rousku komt het veld opgelopen. Kaleva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takaluhta met de inworp. Holmström rent richting de bal. Holmström geeft een lange en hoge pass. Joukiainen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Suokko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodník met de inworp. Ahvenniemi geeft een lange en hoge pass. De Knoeier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Suokko kopt de bal weg. Holmström rent richting de bal. Holmström passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Takaluhta de bal. Takaluhta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rousku probeert naar een medespeler te passen. Holmström rent richting de bal. Holmström passt de bal zonder na te denken. Joukiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Joukiainen schiet op doel. Kmetík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Joukiainen draait met de bal, schiet en ... Kmetík probeert naar een medespeler te passen. Sahalahti probeert naar een medespeler te passen. Kaleva rent richting de bal. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Kmetík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rousku is nu in balbezit. Rousku passt de bal in één keer door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Kmetík probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Karhu-team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 63%, Karhu-team 37%.
Tykkimiehet - Karhu-team 2:1