Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Star FC Fc Sabotasje
451 Tactiek dafcio
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Romero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raearo. Romero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Derlicki met een snel genomen vrije trap. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Gabryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Gabryś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:1

4e minuut.
Turner rent richting de bal. Turner passt de bal zonder na te denken. Hågensen is nu in balbezit. Urbanowicz onderschept slim de pass. Urbanowicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Guziałek met een sublieme pass. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vegdal. Urbanowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsouras wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Urbanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gabryś probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:2

15e minuut.
Bergstrøm speelt de bal door. Turner speelt de bal door. Daar is Hågensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Iturrino met een sublieme pass. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc passt de bal met de wreef. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Valderhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderhaug geeft een lange en hoge pass. Turner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsouras passt de bal met de wreef. Daar is Urbanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:3

32e minuut.
Montiel rent richting de bal. Guziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek probeert naar een medespeler te passen. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:4

41e minuut.
Raearo geeft de bal voor. Inworp. Tocarciuc met de inworp. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero geeft een hoge lob. Gabryś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 64%, Fc Sabotasje 36%.
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:4

46e minuut.
Niemczycki komt het veld opgelopen. Vindenes komt het veld opgelopen. Mándi komt het veld opgelopen. Kielar komt het veld opgelopen. Urbanowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guziałek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guziałek kan niet meer verder spelen. da Vila komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hågensen geeft de bal voor. Inworp. Iturrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Vila geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz springt en kopt de bal. Gabryś bokst de bal weg.

50e minuut.
Łyczmański onderschept slim de pass. Tsouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsouras geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz rent richting de bal. Urbanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:5

56e minuut.
da Vila speelt de bal door. Iturrino rent richting de bal. Iturrino geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz springt en kopt de bal. Gabryś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:6

72e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi geeft de bal voor. Iturrino kopt de bal weg. Urbanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:7

73e minuut.
Kaupang bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino verovert de bal door een tackle van achteren. Iturrino geeft een lange en hoge pass. Urbanowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Gabryś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:8

79e minuut.
Urbanowicz passt de bal in één keer door. Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc geeft de bal voor. Urbanowicz is nu in balbezit. Urbanowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tocarciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocarciuc speelt de bal door. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz schiet op doel. Vegdal probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tocarciuc neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Iturrino speelt de bal door. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap. Urbanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:9

86e minuut.
da Vila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iturrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Urbanowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Kaupang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. da Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila met een sublieme pass. Mándi rent richting de bal. Mándi draait met de bal, schiet en ... Gabryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Star FC 70%, Fc Sabotasje 30%.
Blue Star FC - Fc Sabotasje 0:10