Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dala-Fram 88 Wygrana FC
343Ony Tactiek Ny-Lon
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 39.2
formidable Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren passt de bal met de wreef. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costache geeft een lange en hoge pass. Nordheim kopt de bal weg. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Carissimo trapt de bal weg. Krogstad kopt de bal weg. Nordheim heeft problemen om de bal te vangen. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Veltroni rent richting de bal. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyrhaug de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Inworp. Nordheim met de inworp. Sjøgren geeft een hoge lob. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 1:0

25e minuut.
Falk is nu in balbezit. Sjøgren is nu in balbezit. Falk rent richting de bal. Sjøgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjøgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Falk rent richting de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 2:0

30e minuut.
Dyrhaug heeft problemen om de bal te vangen. Krogstad is nu in balbezit. Bakkejord bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Carissimo bokst de bal weg.

34e minuut.
Krogstad passt de bal met de wreef. Pakarinen onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordheim met de inworp. Sjøgren geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dyrhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 3:0

35e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi speelt de bal door. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Veltroni is nu in balbezit. Veltroni passt de bal met de wreef. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajnák verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bakkejord rent richting de bal. Bakkejord geeft een hoge lob. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel. Carissimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 4:0

40e minuut.
Krogstad speelt de bal door. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred geeft de bal voor. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap. Carissimo bokst de bal weg. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 5:0

45e minuut.
Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Falk is nu in balbezit. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren draait met de bal, schiet en ... Carissimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 27%, Wygrana FC 73%.
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 6:0

47e minuut.
Falk is nu in balbezit. Falk geeft de bal voor. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 7:0

49e minuut.
Costache geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dyrhaug de bal onder controle te krijgen. Moldskred rent richting de bal. Moldskred geeft een hoge lob. Sjøgren springt en kopt de bal. Carissimo bokst de bal weg.

51e minuut.
Rajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache verovert de bal door een tackle van achteren. Costache geeft de bal voor. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug passt de bal zonder na te denken. Carissimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Krogstad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moldskred speelt de bal door. Nordheim is nu in balbezit. Nordheim geeft een hoge lob. Dyrhaug springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Moldskred probeert naar een medespeler te passen. Krogstad geeft een hoge lob. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel. Carissimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 8:0

68e minuut.
Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordheim verovert de bal door een tackle van achteren. Nordheim passt de bal zonder na te denken. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Moldskred verovert de bal door een tackle van achteren. Moldskred geeft een hoge lob. Sjøgren kopt de bal weg. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Moldskred heeft problemen om de bal te vangen. Falk is nu in balbezit. Falk met een sublieme pass. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moldskred geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dyrhaug springt en kopt de bal. Carissimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nordheim speelt de bal door. Klungelig pakt Moldskred de bal. Moldskred geeft een lange en hoge pass. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carissimo probeert naar een medespeler te passen. Rognli kopt de bal weg. Mkadmi probeert de bal aan de voet te houden. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 31%, Wygrana FC 69%.
Dala-Fram 88 - Wygrana FC 8:0