Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Vodka Grün-Weiss Lainz
433 - 2023-new2 Tactiek Wappa
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 61.3
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Traoré rent richting de bal. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva onderschept slim de pass. Traoré is nu in balbezit. Traoré schiet op doel. Kochal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Coman met een sublieme pass. Watral is nu in balbezit. Watral speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Coman passt de bal met de wreef. Watral is nu in balbezit. Watral passt de bal met de wreef. Kloss is nu in balbezit. Kloss haalt uit met een fantastische trap. Szczęsny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Jendrúch passt de bal in één keer door. Traoré is nu in balbezit. Quốc Bảo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quốc Bảo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirchtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag schiet op doel. Kochal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Grün-Weiss Lainz 1:0

20e minuut.
Aylwin onderschept slim de pass. Aylwin geeft een hoge lob. Kirchtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Traoré is nu in balbezit. Gasselich is nu in balbezit. Traoré onderschept slim de pass. Traoré haalt uit met een fantastische trap. Kochal bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Wewiórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski passt de bal in één keer door. Watral rent richting de bal. Watral geeft de bal voor. Kloss maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Szczęsny trapt de bal weg van het doel. Jendrúch probeert naar een medespeler te passen. Mâţea met een sublieme pass. Daar is Traoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traoré draait met de bal, schiet en ... Kochal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pihlajakangas speelt de bal door. Daar is Kirchtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag passt de bal met de wreef. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aylwin met een sublieme pass. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch passt de bal zonder na te denken. Traoré rent richting de bal. Traoré schiet op doel. Kochal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kochal met een sublieme pass. Jendrúch heeft problemen om de bal te vangen. Jendrúch passt de bal in één keer door. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré draait met de bal, schiet en ... Kochal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 58%, Grün-Weiss Lainz 42%.
Blue Vodka - Grün-Weiss Lainz 1:0

57e minuut.
Bükehan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman geeft een hoge lob. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch passt de bal zonder na te denken. Traoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Traoré schiet op doel. Kochal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Traoré rent richting de bal. Traoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Vodka - Grün-Weiss Lainz 2:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oligati komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aylwin rent richting de bal. Aylwin geeft de bal voor. Coman is nu in balbezit. Coman geeft een lange en hoge pass. Kloss springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Rey komt het veld opgelopen. Huschels komt het veld opgelopen. Obst komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kirchtag passt de bal met de wreef. Huschels rent richting de bal. Huschels passt de bal zonder na te denken. Oligati is nu in balbezit. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Szczęsny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mâţea passt de bal in één keer door. Pihlajakangas rent richting de bal. Met opzet legt Buchwald zijn tegenspeler op de grond. Buchwald krijgt een gele kaart. Pihlajakangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pihlajakangas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kirchtag maakt een snoekduik en kopt de bal. Kochal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Vodka 67%, Grün-Weiss Lainz 33%.
Blue Vodka - Grün-Weiss Lainz 2:0