Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elins pojkar Husker United
Normal Tactiek AB vs Cambrant
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ... Cronstedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:1

8e minuut.
Bergman passt de bal met de wreef. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis probeert naar een medespeler te passen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis rent richting de bal. Klungelig pakt Nesser de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:2

18e minuut.
Spira is nu in balbezit. Roxström onderschept slim de pass. Roxström passt de bal in één keer door. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ganemyr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieira met de inworp. Roxström probeert de bal met de borst te controleren. Roxström geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Roxström onderschept slim de pass. Roxström probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis heeft problemen om de bal te vangen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser draait met de bal, schiet en ... Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Vieira geeft een hoge lob. Ganemyr heeft problemen om de bal te vangen. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:3

23e minuut.
Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis speelt de bal door. Klungelig pakt Nesser de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... Cronstedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:4

24e minuut.
Bergstrand speelt de bal door. Cronborg is nu in balbezit. Nesser verovert de bal door een tackle van achteren. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Cronstedt bokst de bal weg. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:5

30e minuut.
Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxström onderschept slim de pass. Roxström speelt de bal door. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:6

33e minuut.
Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis speelt de bal door. Herczyk speelt de bal door. Nesser is nu in balbezit. Nesser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ingelfeldt rent richting de bal. Lagoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lagoudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Cronborg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roxström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ganemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Roxström geeft een lange en hoge pass. Nesser is nu in balbezit. Nesser geeft de bal voor. Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cronstedt bokst de bal weg. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:7

40e minuut.
Spira passt de bal zonder na te denken. Inworp. Vieira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergman geeft de bal voor. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vieira rent richting de bal. Vieira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ganemyr de bal. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 83%, Husker United 17%.
Elins pojkar - Husker United 0:8

47e minuut.
Nesser probeert de bal aan de voet te houden. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis probeert naar een medespeler te passen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:9

48e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roxström de bal. Roxström geeft een hoge lob. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganemyr rent richting de bal. Roxström probeert naar een medespeler te passen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. Cronstedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ingelfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingelfeldt geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roxström geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nesser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ganemyr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieira met de inworp. Roxström rent richting de bal. Roxström geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:10

52e minuut.
Hedén probeert naar een medespeler te passen. Cronborg heeft problemen om de bal te vangen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cronstedt trapt de bal weg van het doel. Roxström speelt de bal door. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Roxström met de inworp. Vieira probeert naar een medespeler te passen. Nesser rent richting de bal. Nesser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:11

64e minuut.
Roxström passt de bal zonder na te denken. Daar is Nesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nesser passt de bal met de wreef. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:12

66e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel. Cronstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:13

71e minuut.
Vieira probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis passt de bal in één keer door. Nesser rent richting de bal. Nesser schiet op doel. Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lagoudakis de bal. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:14

74e minuut.
Cronstedt met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieira met een snelle inworp. Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk geeft de bal voor. Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ingelfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis verovert de bal door een tackle van achteren. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Cronstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:15

75e minuut.
Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser verovert de bal door een tackle van achteren. Nesser passt de bal met de wreef. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lagoudakis is nu in balbezit. Roxström rent richting de bal. Roxström met een sublieme pass. Nesser rent richting de bal. Nesser schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Ganemyr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roxström is nu in balbezit. Roxström met een sublieme pass. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Husker United 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 73%, Husker United 27%.
Elins pojkar - Husker United 0:16