Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sharp Cats Athlone Town A.F.C.
Normal Tactiek EL Cup
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.9 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Algorta speelt de bal door. Gibson rent richting de bal. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius draait met de bal, schiet en ... Gormley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:1

8e minuut.
Mergiu geeft een lange en hoge pass. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius passt de bal zonder na te denken. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:2

10e minuut.
Algorta rent richting de bal. Algorta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Flower de bal onder controle te krijgen. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Määttänen onderschept slim de pass. Määttänen geeft een hoge lob. Gibson is nu in balbezit. Gibson schiet op doel. Gormley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:3

18e minuut.
Gibson kopt de bal weg. Algorta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flower. Algorta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Algorta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lafferty kopt de bal weg. Paraviso rent richting de bal. Paraviso speelt de bal door. Klungelig pakt Gibson de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:4

21e minuut.
Paraviso bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraviso met een sublieme pass. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Condron de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mergiu zal de hoekschop nemen. Gibson kopt de bal weg. Grimes heeft problemen om de bal te vangen. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius schiet op doel. Gormley bokst de bal weg. Molloy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:5

26e minuut.
Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu met een sublieme pass. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ... Gormley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:6

27e minuut.
Lafferty geeft een hoge lob. Paraviso speelt de bal door. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Paraviso heeft problemen om de bal te vangen. Paraviso passt de bal in één keer door. Gibson rent richting de bal. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Gormley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:7

30e minuut.
Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius geeft een hoge lob. Algorta is nu in balbezit. Algorta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Määttänen geeft een hoge lob. Gibson kopt de bal weg. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius schiet op doel. Gormley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:8

37e minuut.
Veckevičius schiet op doel. Molloy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mergiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Algorta maakt een snoekduik en kopt de bal. Gormley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Condron de bal. Grimes probeert naar een medespeler te passen. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mergiu met een snelle inworp. Paraviso heeft problemen om de bal te vangen. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Daar is Veckevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veckevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:9

40e minuut.
Paraviso rent richting de bal. Paraviso speelt de bal door. Veckevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Paraviso onderschept slim de pass. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu met een sublieme pass. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:10

43e minuut.
Veckevičius kopt de bal weg. Mergiu rent richting de bal. Mergiu geeft een hoge lob. Algorta rent richting de bal. Algorta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:11

44e minuut.
Klungelig pakt Harte de bal. Gibson onderschept slim de pass. Paraviso met een sublieme pass. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Cats 78%, Athlone Town A.F.C. 22%.
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:11

47e minuut.
McDonnell is nu in balbezit. McDonnell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mergiu met de inworp. Paraviso geeft een hoge lob. Gormley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Grimes rent richting de bal. Paraviso onderschept slim de pass. Paraviso geeft een lange en hoge pass. Gibson is nu in balbezit. Gibson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Algorta met een snelle inworp. Paraviso speelt de bal door. Mergiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Gibson de bal. Gibson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:12

52e minuut.
Harte met een sublieme pass. Daar is Cummins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson is nu in balbezit. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:13

55e minuut.
Mergiu is nu in balbezit. Mergiu geeft de bal voor. Gibson controleert de bal met de borst. Gibson haalt uit met een fantastische trap. Gormley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:14

57e minuut.
Flower rent richting de bal. Paraviso is nu in balbezit. Paraviso passt de bal in één keer door. Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:15

63e minuut.
Paraviso met de inworp. Mergiu is nu in balbezit. McDonnell rent richting de bal. Mergiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergiu geeft een hoge lob. Gormley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veckevičius is nu in balbezit. Veckevičius haalt uit met een fantastische trap. Gormley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:16

65e minuut.
Määttänen geeft een lange en hoge pass. Daar is Broaders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraviso met een sublieme pass. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:17

67e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een lange en hoge pass. Algorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Algorta speelt de bal door. Daar is Condron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lafferty heeft problemen om de bal te vangen. Fryzjer geeft de bal voor. Condron kopt de bal weg. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Algorta onderschept slim de pass. Algorta speelt de bal door. Mergiu is nu in balbezit. Gibson rent richting de bal. Gibson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:18

73e minuut.
Paraviso speelt de bal door. Veckevičius rent richting de bal. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu geeft de bal voor. Gibson is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Veckevičius geeft de bal voor. Broaders heeft problemen om de bal te vangen. Veckevičius is nu in balbezit. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:19

82e minuut.
Broaders rent richting de bal. Mergiu onderschept slim de pass. Mergiu speelt de bal door. Gibson rent richting de bal. Gibson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:20

84e minuut.
McDonnell is nu in balbezit. Mergiu rent richting de bal. Mergiu geeft een lange en hoge pass. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:21

85e minuut.
McDonnell met een sublieme pass. Algorta is nu in balbezit. Algorta probeert naar een medespeler te passen. Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Algorta zal de hoekschop nemen. Gibson springt en kopt de bal. Gormley bokst de bal weg. Condron is nu in balbezit. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:22

88e minuut.
Condron geeft een lange en hoge pass. Mergiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Molloy de bal. Veckevičius rent richting de bal. Veckevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Cats 92%, Athlone Town A.F.C. 8%.
Sharp Cats - Athlone Town A.F.C. 0:22