Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:24
  • Bekerwedstrijd: Eesti Karikas
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19982
Väravavahtide Keskkool Rummi Olympic
karikas Tactiek Mimpossible
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 13
55.8 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Meynieu geeft een hoge lob. Viktorsson is nu in balbezit. Viktorsson passt de bal met de wreef. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cafourek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Person neemt vlug de vrije trap. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft de bal voor. Evart krijgt zijn hoofd ertegen. Habenstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Nestor rent richting de bal. Valeta verovert de bal door een tackle van achteren. Valeta passt de bal met de wreef. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Nestor geeft de bal voor. Purrunga kopt de bal weg. Viktorsson met een sublieme pass. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek schiet op doel. Prüüs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Meynieu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vučelja geeft een lange en hoge pass. Nestor kopt de bal weg. Cafourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafourek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Luht met een sublieme pass. Kulikov met een sublieme pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Evart springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Purrunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purrunga passt de bal met de wreef. Vučelja geeft de bal voor. Cafourek is nu in balbezit. Cafourek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 41%, Rummi Olympic 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Väravavahtide Keskkool - Rummi Olympic 0:0

46e minuut.
Meynieu onderschept slim de pass. Meynieu geeft de bal voor. Valeta rent richting de bal. Valeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Rummi Olympic 0:1

60e minuut.
Kulikov probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Purrunga heeft problemen om de bal te vangen. El-Sharnoby onderschept slim de pass. Habenstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Väravavahtide Keskkool - Rummi Olympic 1:1

63e minuut.
Meynieu heeft problemen om de bal te vangen. Meynieu passt de bal zonder na te denken. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Rummi Olympic 1:2

69e minuut.
Viktorsson met een snelle inworp. Valeta met een sublieme pass. Vučelja heeft problemen om de bal te vangen. Vučelja geeft de bal voor. Cafourek maakt een snoekduik en kopt de bal. Prüüs bokst de bal weg. Nestor heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Purrunga probeert naar een medespeler te passen. Meynieu heeft problemen om de bal te vangen. Meynieu geeft de bal voor. Valeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valeta geeft een lange en hoge pass. Prüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 48%, Rummi Olympic 52%.
Väravavahtide Keskkool - Rummi Olympic 1:2