Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc ivf Männiku Intelligents
Test v4 Tactiek 0306
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten very good
weak Passen formidable
good Verdedigen solid


4e minuut.
Kelder met een sublieme pass. Klungelig pakt Fuentes de la Roca de bal. Melo probeert naar een medespeler te passen. Szarynski rent richting de bal. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. Ranna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:1

10e minuut.
Kelder is nu in balbezit. Kelder passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:2

12e minuut.
Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Pari is nu in balbezit. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca schiet op doel. Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Schockaert passt de bal zonder na te denken. Kelder rent richting de bal. Kelder probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:3

15e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca passt de bal met de wreef. Szarynski rent richting de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Veskimägi kopt de bal weg. Kelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelder met een sublieme pass. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szarynski heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Ranna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Doeltrap. Ranna trapt de bal weg. Berg heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Ranna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kelder de bal. Kelder passt de bal zonder na te denken. Daar is Szarynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kelder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelder passt de bal in één keer door. Melo met een sublieme pass. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Ranna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Melo met een sublieme pass. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pari met een sublieme pass. Melo is nu in balbezit. Melo schiet op doel. Ranna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Kelder is nu in balbezit. Kelder passt de bal zonder na te denken. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo geeft een lange en hoge pass. Pari rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szarynski is nu in balbezit. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Komlov probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:4

35e minuut.
Melo passt de bal in één keer door. Kelder met een sublieme pass. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Ranna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:5

36e minuut.
Schockaert speelt de bal door. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:6

40e minuut.
Vernik rent richting de bal. Vernik speelt de bal door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski schiet op doel. Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:7

43e minuut.
Kelder passt de bal met de wreef. Vernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik passt de bal zonder na te denken. Szarynski is nu in balbezit. Szarynski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 79%, Männiku Intelligents 21%.
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:8

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vernik neemt de hoekschop. Klungelig pakt Leonte de bal. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:9

48e minuut.
Melo passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Majdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuentes de la Roca wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kelder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szarynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarynski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Schockaert met een sublieme pass. Kelder rent richting de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo geeft een hoge lob. Szarynski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:10

51e minuut.
Kelder met een snelle inworp. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert passt de bal zonder na te denken. Daar is Fuentes de la Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:11

58e minuut.
Melo heeft problemen om de bal te vangen. Melo passt de bal zonder na te denken. Szarynski rent richting de bal. Szarynski draait met de bal, schiet en ... Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:12

61e minuut.
Schockaert geeft een lange en hoge pass. Pari kopt de bal weg. Vernik speelt de bal door. Daar is Fuentes de la Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Ranna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Melo is nu in balbezit. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo onderschept slim de pass. Melo draait met de bal, schiet en ... Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:13

70e minuut.
Melo is nu in balbezit. Daar is Szarynski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:14

77e minuut.
Schockaert is nu in balbezit. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca passt de bal zonder na te denken. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo haalt uit met een fantastische trap. Ranna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kelder de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Melo passt de bal in één keer door. Vernik heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Ranna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:15

87e minuut.
Schockaert geeft de bal voor. Pari speelt de bal door. Daar is Komlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarynski rent richting de bal. Szarynski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 70%, Männiku Intelligents 30%.
Fc ivf - Männiku Intelligents 0:15