Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Decano F.C. Dragones del Eden
Emiliano Albin Tactiek Acero y Fuego
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wąs speelt de bal door. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi speelt de bal door. Barlocco rent richting de bal. Barlocco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Moromete verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete geeft de bal voor. Zaballa controleert de bal met de borst. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti schiet op doel. Mariaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Mądry passt de bal met de wreef. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro geeft een hoge lob. Cizalj onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cuello met een sublieme pass. Regoje rent richting de bal. Regoje passt de bal zonder na te denken. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kaliszan controleert de bal met de borst. Kaliszan probeert naar een medespeler te passen. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Cuello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 1:0

45e minuut.
Eterovic verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galvalisi zijn tegenspeler op de grond. Galvalisi krijgt een gele kaart. Mosquera raakt geblesseerd tijdens het duel. Eterovic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti schiet op doel. Mariaca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 40%, Dragones del Eden 60%.
Decano F.C. - Dragones del Eden 1:0

46e minuut.
Regoje rent richting de bal. Regoje geeft een hoge lob. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Mariaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Wąs probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaliszan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliszan geeft een hoge lob. Galvalisi is nu in balbezit. Galvalisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Čorbo speelt de bal door. Galvalisi rent richting de bal. Telesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Galvalisi haalt uit met een fantastische trap. Cuello bokst de bal weg. Barlocco heeft problemen om de bal te vangen. Barlocco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 2:0

58e minuut.
Wąs speelt de bal door. Carneiro rent richting de bal. Carneiro passt de bal zonder na te denken. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Carneiro probeert naar een medespeler te passen. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco draait met de bal, schiet en ... Cuello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Decano F.C. - Dragones del Eden 3:0

64e minuut.
Čorbo is nu in balbezit. Čorbo passt de bal zonder na te denken. Carneiro is nu in balbezit. Carneiro geeft de bal voor. Barlocco maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Regoje speelt de bal door. Severich is nu in balbezit. Zaballa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zaballa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Moromete geeft een lange en hoge pass. Regoje is nu in balbezit. Regoje geeft een lange en hoge pass. Suffiotti rent richting de bal. Suffiotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čorbo probeert naar een medespeler te passen. Galvalisi rent richting de bal. Galvalisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Decano F.C. 45%, Dragones del Eden 55%.
Decano F.C. - Dragones del Eden 3:0