Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Immoral Suns Noble Marauders
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Cotton onderschept slim de pass. Cotton probeert naar een medespeler te passen. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... Cotterell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 1:0

6e minuut.
Cotton rent richting de bal. Triggs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotton raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Den Hauwe met een snel genomen vrije trap. Crates rent richting de bal. Crates geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Prout met een snelle inworp. Triggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs geeft de bal voor. Bannon maakt een snoekduik en kopt de bal. Mounty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wetter geeft de bal voor. Prout controleert de bal met de borst. Leah geeft een hoge lob. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 2:0

15e minuut.
Van Den Hauwe is nu in balbezit. Stead rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotton. Cotton krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cotton is nu in balbezit. Cotton geeft de bal voor. Daar is Abbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Andrews kopt de bal weg. Phelps probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannon schiet op doel. Dole probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Crates kopt de bal weg. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs met een sublieme pass. Bannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stead rent richting de bal. Stead met een sublieme pass. Van Den Hauwe is nu in balbezit. Triggs onderschept slim de pass. Triggs draait met de bal, schiet en ... Mounty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bannon is nu in balbezit. Bannon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 2:1

39e minuut.
Stead onderschept slim de pass. Stead passt de bal in één keer door. Triggs rent richting de bal. Bannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Stead verovert de bal door een tackle van achteren. Stead met een sublieme pass. Bannon is nu in balbezit. Bannon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 50%, Noble Marauders 50%.
Immoral Suns - Noble Marauders 2:1

48e minuut.
Inworp. Andrews met de inworp. Van Den Hauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs onderschept slim de pass. Triggs geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Triggs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bannon is nu in balbezit. Met opzet legt Phelps zijn tegenspeler op de grond. Bannon roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bannon kan niet meer verder spelen. Lodge komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Phelps met een sublieme pass. Stead met een sublieme pass. Triggs is nu in balbezit. Lodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodge schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Immoral Suns - Noble Marauders 2:2

69e minuut.
Phelps kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abbot krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Stead bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotton onderschept slim de pass. Cotton met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Van Den Hauwe rent richting de bal. Triggs rent richting de bal. Van Den Hauwe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Den Hauwe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 48%, Noble Marauders 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immoral Suns - Noble Marauders 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Van Den Hauwe is nu in balbezit. Triggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Triggs passt de bal zonder na te denken. Lodge rent richting de bal. Lodge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 48%, Noble Marauders 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immoral Suns - Noble Marauders 2:2

106e minuut.
Abbot is nu in balbezit. Bodin verovert de bal door een tackle van achteren. Bodin speelt de bal door. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immoral Suns 23%, Noble Marauders 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immoral Suns - Noble Marauders 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Triggs zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mounty bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 2:3
---
Cotton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Immoral Suns - Noble Marauders 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lodge neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 3:4
---
Farmer legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Immoral Suns - Noble Marauders 4:4
---
Andrews neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 4:5
---
Bodin neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Hewitt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Phelps neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Stead legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Immoral Suns - Noble Marauders 4:6
---