Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Legion Охта
541 Tactiek wing1
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 56.6
average Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Nikishin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anglada de bal. Zharov is nu in balbezit. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Razinskij probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szumanowski neemt de hoekschop. Vorlický krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:1

9e minuut.
Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Laktionov rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ... Ezhov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szumanowski speelt de bal door. Vorlický is nu in balbezit. Vorlický passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Szumanowski de bal. Szumanowski speelt de bal door. Zharov rent richting de bal. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Nikishin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:2

17e minuut.
Zhabuk geeft een hoge lob. Gheţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabotin is nu in balbezit. Zabotin haalt uit met een fantastische trap. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Vorlický de bal. Vorlický geeft een lange en hoge pass. Zhivoderov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:3

22e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Kalapotharakos is nu in balbezit. Kalapotharakos passt de bal in één keer door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Nikishin trapt de bal weg van het doel. Stoletov kopt de bal weg. Klungelig pakt Vorlický de bal. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:4

31e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Kalapotharakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapotharakos passt de bal in één keer door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Zharov de bal. Ezhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zharov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anglada met een snel genomen vrije trap. Bălănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Nikishin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Szumanowski geeft een hoge lob. Zharov maakt een snoekduik en kopt de bal. Nikishin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:6

40e minuut.
Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivoderov is nu in balbezit. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nikishin trapt de bal weg. Szumanowski rent richting de bal. Szumanowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:7

43e minuut.
Kalapotharakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapotharakos passt de bal zonder na te denken. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 86%, Охта 14%.
FC Legion - Охта 0:8

47e minuut.
Zharov passt de bal zonder na te denken. Kalapotharakos is nu in balbezit. Kalapotharakos speelt de bal door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Razinskij probeert de bal met de borst te controleren. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel. Nikishin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Kalapotharakos geeft een hoge lob. Nikishin met een sublieme pass. Anglada kopt de bal weg. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zhivoderov rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov passt de bal zonder na te denken. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:9

53e minuut.
Hormigos geeft een lange en hoge pass. Bălănescu kopt de bal weg. Zhivoderov heeft problemen om de bal te vangen. Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Vorlický rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:10

54e minuut.
Daar is Valikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov onderschept slim de pass. Zharov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nikishin speelt de bal door. Stoletov probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nikishin trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumanowski met een snelle inworp. Kalapotharakos geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:11

70e minuut.
Zharov passt de bal zonder na te denken. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický passt de bal zonder na te denken. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:12

74e minuut.
Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapotharakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalapotharakos passt de bal in één keer door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:13

79e minuut.
Stoletov controleert de bal met de borst. Stoletov speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Anglada passt de bal in één keer door. Vorlický heeft problemen om de bal te vangen. Vorlický probeert naar een medespeler te passen. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:14

85e minuut.
Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu geeft een hoge lob. Ezhov heeft problemen om de bal te vangen. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vorlický rent richting de bal. Vorlický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legion - Охта 0:15

87e minuut.
Stoletov probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szumanowski is nu in balbezit. Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Razinskij de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legion 90%, Охта 10%.
FC Legion - Охта 0:15