Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gvardos WernblooM brothers
433 Tactiek 7-8
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Zyryanov probeert naar een medespeler te passen. Eliseev is nu in balbezit. Eliseev met een sublieme pass. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Gaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Zadachin geeft een hoge lob. Sharonov kopt de bal weg. Ryzhov speelt de bal door. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Isaev passt de bal met de wreef. Tatarchuk rent richting de bal. Tatarchuk probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel. Gaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Parshin rent richting de bal. Parshin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ryzhov rent richting de bal. Parshin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Sharonov ... Strafschop! Sharonov krijgt een gele kaart. Parshin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ryzhov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:1

15e minuut.
Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov passt de bal zonder na te denken. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:2

19e minuut.
Eliseev geeft de bal voor. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Parshin passt de bal met de wreef. Zyryanov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:3

23e minuut.
Isinbaev is nu in balbezit. Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tatarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarchuk geeft een hoge lob. Daar is Zyryanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:4

33e minuut.
Zadachin passt de bal met de wreef. Parshin is nu in balbezit. Parshin probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Gaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nekrasov de bal. Ryzhov is nu in balbezit. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Gaev bokst de bal weg.

42e minuut.
Tatarchuk met een sublieme pass. Ryzhov speelt de bal door. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov schiet op doel. Gaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:5

44e minuut.
Diomin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Babenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balagurov begaat een overtreding. Babenkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Babenkov kan niet meer verder spelen. Tsvetkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gvardos 79%, WernblooM brothers 21%.
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:5

46e minuut.
Nekrasov probeert de bal met de borst te controleren. Ryzhov is nu in balbezit. Ryzhov passt de bal in één keer door. Parshin rent richting de bal. Parshin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tatarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarchuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Nekrasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Gaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:6

55e minuut.
Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhov speelt de bal door. Balagurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een lange en hoge pass. Nekrasov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov geeft een hoge lob. Nekrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Gaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov passt de bal zonder na te denken. Ryzhov geeft de bal voor. Parshin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parshin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov geeft de bal voor. Parshin is nu in balbezit. Parshin draait met de bal, schiet en ... Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tsvetkov is nu in balbezit. Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev geeft de bal voor. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov draait met de bal, schiet en ... Gaev bokst de bal weg.

68e minuut.
Zyryanov is nu in balbezit. Ryzhov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov is nu in balbezit. Nekrasov schiet op doel. Gaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:7

79e minuut.
Doeltrap. Gaev trapt de bal weg. Ryzhov kopt de bal weg. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Parshin rent richting de bal. Parshin geeft een lange en hoge pass. Nekrasov rent richting de bal. Nekrasov haalt uit met een fantastische trap. Gaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:8

83e minuut.
Semionov is nu in balbezit. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Nekrasov passt de bal met de wreef. Parshin rent richting de bal. Parshin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nigmatullin rent richting de bal. Nigmatullin speelt de bal door. Ryzhov probeert naar een medespeler te passen. Nekrasov heeft problemen om de bal te vangen. Nekrasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gvardos 82%, WernblooM brothers 18%.
FC Gvardos - WernblooM brothers 0:9