Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky ФК Звезда
2 Tactiek Pressure
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 59.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Palič is nu in balbezit. Palič geeft de bal voor. Badowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Badowski is nu in balbezit. Leone is nu in balbezit. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:1

6e minuut.
Vrancken met een harde bal richting middenveld. Leone kopt de bal weg. Badowski is nu in balbezit. Badowski schiet op doel. Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:2

12e minuut.
Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Speriatu de bal onder controle te krijgen. Badowski rent richting de bal. Badowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone verovert de bal door een tackle van achteren. Leone haalt uit met een fantastische trap. Milevoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:3

16e minuut.
Maczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Drejan de bal. Drejan probeert naar een medespeler te passen. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Milevoj bokst de bal weg.

24e minuut.
Drejan rent richting de bal. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone rent richting de bal. Leone schiet op doel. Milevoj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:4

26e minuut.
Drejan met de inworp. Leone is nu in balbezit. Leone passt de bal zonder na te denken. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Antonaros kopt de bal weg. Leone is nu in balbezit. Strobbe begaat een overtreding. Leone raakt geblesseerd tijdens het duel. Palič komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič is nu in balbezit. Palič speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Palič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Strobbe heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Leone de bal. Strobbe rent richting de bal. Leone onderschept slim de pass. Leone probeert de bal met de borst te controleren. Leone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Speriatu kopt de bal weg. Milevoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Calizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calizzi met een sublieme pass. Leone rent richting de bal. Leone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Milevoj met een harde bal richting middenveld. Osa kopt de bal weg. Klungelig pakt Leone de bal. Leone draait met de bal, schiet en ... Milevoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Palič speelt de bal door. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal met de wreef. Badowski is nu in balbezit. Badowski schiet op doel. Milevoj bokst de bal weg.

43e minuut.
Leone geeft de bal voor. Antonaros probeert de bal aan de voet te houden. Badowski rent richting de bal. Badowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drejan geeft een lange en hoge pass. Antonaros heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Milevoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 81%, ФК Звезда 19%.
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:5

46e minuut.
Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski is nu in balbezit. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Antonaros is nu in balbezit. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonaros maakt een afschuwelijke overtreding. Antonaros krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Drejan onderschept slim de pass. Drejan passt de bal in één keer door. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone draait met de bal, schiet en ... Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Drejan onderschept slim de pass. Drejan geeft de bal voor. Leone rent richting de bal. Leone haalt uit met een fantastische trap. Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:6

57e minuut.
Calizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu rent richting de bal. Met opzet legt Alderweireld zijn tegenspeler op de grond. Speriatu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. Sonneville probeert de bal aan de voet te houden. Osa geeft een lange en hoge pass. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Milevoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:7

81e minuut.
Palič is nu in balbezit. Palič probeert naar een medespeler te passen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:8

82e minuut.
Speriatu controleert de bal met de borst. Palič speelt de bal door. Daar is Badowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badowski draait met de bal, schiet en ... Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:9

84e minuut.
Badowski rent richting de bal. Leone is nu in balbezit. Badowski rent richting de bal. Badowski haalt uit met een fantastische trap. Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:10

87e minuut.
Palič passt de bal met de wreef. Calizzi is nu in balbezit. Calizzi probeert naar een medespeler te passen. Badowski is nu in balbezit. Badowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Drejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drejan probeert naar een medespeler te passen. Badowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badowski draait met de bal, schiet en ... Milevoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 74%, ФК Звезда 26%.
Razors of the Sky - ФК Звезда 0:11