Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irtysh Gladiator Spartak
Normal Tactiek Optimas
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Dogon onderschept slim de pass. Dogon met een sublieme pass. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev draait met de bal, schiet en ... Khobot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:1

9e minuut.
Uev heeft problemen om de bal te vangen. Uev met een sublieme pass. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zherdev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:2

10e minuut.
Prokopenko passt de bal zonder na te denken. Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov probeert naar een medespeler te passen. Uev rent richting de bal. Uev schiet op doel. Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:3

11e minuut.
Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko passt de bal zonder na te denken. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dogon geeft een lange en hoge pass. Daar is Gubajdullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uev. Uev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Gubajdullin rent richting de bal. Uev onderschept slim de pass. Uev heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:4

20e minuut.
Dogon onderschept slim de pass. Dogon met een sublieme pass. Uev rent richting de bal. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:5

22e minuut.
Zavaliy passt de bal met de wreef. Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uev de bal. Uev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon verovert de bal door een tackle van achteren. Dogon passt de bal met de wreef. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Khobot trapt de bal weg. Dogon kopt de bal weg. Klungelig pakt Rubin de bal. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:6

26e minuut.
Yevsikov speelt de bal door. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel. Khobot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:7

29e minuut.
Shmarov geeft een lange en hoge pass. Prokopenko heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uev de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... Khobot bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yevsikov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prokopenko springt en kopt de bal. Khobot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:8

34e minuut.
Yevsikov probeert naar een medespeler te passen. Dogon rent richting de bal. Dogon passt de bal zonder na te denken. Uev rent richting de bal. Uev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Prokopenko rent richting de bal. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko rent richting de bal. Uev is nu in balbezit. Uev schiet op doel. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozhemiakin probeert naar een medespeler te passen. Yevsikov geeft een lange en hoge pass. Uev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:9

38e minuut.
Prokopenko verovert de bal door een tackle van achteren. Uev is nu in balbezit. Prokopenko rent richting de bal. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:10

39e minuut.
Uev probeert naar een medespeler te passen. Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov geeft de bal voor. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:11

43e minuut.
Uev met een sublieme pass. Prokopenko controleert de bal met de borst. Prokopenko passt de bal zonder na te denken. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... Khobot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negoduev heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko is nu in balbezit. Prokopenko geeft de bal voor. Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:12

45e minuut.
Dogon probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko passt de bal met de wreef. Daar is Uev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 81%, Gladiator Spartak 19%.
Irtysh - Gladiator Spartak 0:12

46e minuut.
Stetsenko probeert naar een medespeler te passen. Dogon rent richting de bal. Gubajdullin is nu in balbezit. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Yevsikov rent richting de bal. Yevsikov speelt de bal door. Daar is Prokopenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Khobot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:13

53e minuut.
Dogon met een sublieme pass. Uev is nu in balbezit. Kozhemiakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev verovert de bal door een tackle van achteren. Uev haalt uit met een fantastische trap. Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zherdev de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev draait met de bal, schiet en ... Khobot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:14

55e minuut.
Kozhemiakin is nu in balbezit. Kozhemiakin met een sublieme pass. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:15

57e minuut.
Gubajdullin kopt de bal weg. Daar is Rubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazbekov is nu in balbezit. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 0:16

60e minuut.
Gubajdullin heeft problemen om de bal te vangen. Gubajdullin probeert naar een medespeler te passen. Stetsenko rent richting de bal. Stetsenko schiet op doel. Van Belle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 1:16

63e minuut.
Yevsikov speelt de bal door. Uev probeert de bal met de borst te controleren. Uev passt de bal in één keer door. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yevsikov is nu in balbezit. Yevsikov probeert naar een medespeler te passen. Uev probeert naar een medespeler te passen. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 1:17

69e minuut.
Stetsenko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zavaliy neemt vlug de vrije trap. Uev kopt de bal weg. Klungelig pakt Prokopenko de bal. Prokopenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Irtysh - Gladiator Spartak 1:18

72e minuut.
Zheltonogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheltonogov passt de bal zonder na te denken. Dogon probeert naar een medespeler te passen. Yevsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevsikov schiet op doel. Khobot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yevsikov zal de hoekschop nemen. Prokopenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zavaliy onderschept slim de pass. Zavaliy geeft de bal voor. Daar is Zherdev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopenko onderschept slim de pass. Prokopenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Prokopenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon met een sublieme pass. Uev rent richting de bal. Uev haalt uit met een fantastische trap. Khobot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uev bereikt de bal nog maar net als eerste. Uev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Dogon verovert de bal door een tackle van achteren. Dogon geeft een lange en hoge pass. Prokopenko met een sublieme pass. Uev rent richting de bal. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gubajdullin rent richting de bal. Dogon verovert de bal door een tackle van achteren. Dogon met een sublieme pass. Uev is nu in balbezit. Uev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazbekov met de inworp. Prokopenko probeert de bal met de borst te controleren. Prokopenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zherdev de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irtysh 77%, Gladiator Spartak 23%.
Irtysh - Gladiator Spartak 1:18