Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bauska City FC Edmonton Zilupe
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 44.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Kapteinis is nu in balbezit. Ontons probeert naar een medespeler te passen. Acosta kopt de bal weg. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Virbalis trapt de bal weg van het doel. Klope kopt de bal weg. Zilmatis kan de bal niet met de borst controleren. Piepe rent richting de bal. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:1

9e minuut.
Inworp. Ramats met de inworp. Klope rent richting de bal. Klope geeft een lange en hoge pass. Kapteinis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:2

16e minuut.
Bartals passt de bal met de wreef. Apšenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramats. Ramats krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson passt de bal in één keer door. Kapteinis heeft problemen om de bal te vangen. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... Virbalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piepe kan de bal niet met de borst controleren. Piepe haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zilmatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olujānis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:3

21e minuut.
Ramats rent richting de bal. Ramats geeft de bal voor. Daar is Virbalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapteinis is nu in balbezit. Kapteinis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:4

26e minuut.
Olujānis is nu in balbezit. Kristinsson onderschept slim de pass. Kristinsson met een sublieme pass. Piepe is nu in balbezit. Piepe haalt uit met een fantastische trap. Ontons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Acosta geeft de bal voor. Ramats rent richting de bal. Ramats geeft een lange en hoge pass. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ramats verovert de bal door een tackle van achteren. Ramats passt de bal zonder na te denken. Kristinsson speelt de bal door. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kapteinis rent richting de bal. Piepe is nu in balbezit. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:5

32e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta speelt de bal door. Kristinsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piepe de bal. Piepe schiet op doel. Ontons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:6

33e minuut.
Zeldmans met een sublieme pass. Daar is Bartals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapteinis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapteinis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klope speelt de bal door. Klungelig pakt Ramats de bal. Ramats speelt de bal door. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piepe kopt de bal weg. Piepe rent richting de bal. Piepe passt de bal zonder na te denken. Kapteinis rent richting de bal. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap. Ontons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grabarz komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen. Zwili komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kristinsson geeft een hoge lob. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks draait met de bal, schiet en ... Ontons probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Virbalis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 76%, Edmonton Zilupe 24%.
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:7

46e minuut.
Olujānis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramats bereikt de bal nog maar net als eerste. Olujānis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramats onderschept slim de pass. Ramats geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bodnieks heeft problemen om de bal te vangen. Bodnieks passt de bal met de wreef. Virbalis met een sublieme pass. Piepe is nu in balbezit. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson passt de bal in één keer door. Bodnieks is nu in balbezit. Bodnieks geeft een hoge lob. Ontons maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:8

51e minuut.
Kristinsson probeert naar een medespeler te passen. Ramats is nu in balbezit. Ramats met een sublieme pass. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe schiet op doel. Ontons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:9

54e minuut.
Ontons trapt de bal weg van het doel. Acosta kopt de bal weg. Bodnieks rent richting de bal. Bodnieks schiet op doel. Virbalis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:10

55e minuut.
Zeldmans passt de bal in één keer door. Pīļknābis is nu in balbezit. Bodnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Piepe is nu in balbezit. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bodnieks met een sublieme pass. Kristinsson rent richting de bal. Kristinsson probeert naar een medespeler te passen. Piepe rent richting de bal. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:11

69e minuut.
Bodnieks rent richting de bal. Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson geeft een lange en hoge pass. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ontons trapt de bal weg. Klope kopt de bal weg. Piepe probeert de bal met de borst te controleren. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Bodnieks is nu in balbezit. Bodnieks speelt de bal door. Piepe rent richting de bal. Piepe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Pīļknābis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta rent richting de bal. Acosta speelt de bal door. Piepe rent richting de bal. Piepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta passt de bal met de wreef. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson is nu in balbezit. Kristinsson schiet op doel. Ontons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:12

80e minuut.
Türstig probeert naar een medespeler te passen. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:13

85e minuut.
Pīļknābis probeert naar een medespeler te passen. Türstig geeft een hoge lob. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe schiet op doel. Ontons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:14

86e minuut.
Pīļknābis is nu in balbezit. Bodnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Bodnieks passt de bal met de wreef. Piepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bodnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Virbalis rent richting de bal. Bodnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Bodnieks geeft een hoge lob. Piepe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodnieks heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bauska City FC 89%, Edmonton Zilupe 11%.
Bauska City FC - Edmonton Zilupe 0:14