Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mācīšanās Zvēri FC Ogre
Normal Tactiek mid
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Vaironis met de inworp. Daar is Zārds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barons rent richting de bal. Zārds onderschept slim de pass. Zārds geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
López González speelt de bal door. Zārds is nu in balbezit. Zārds met een sublieme pass. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:1

6e minuut.
Lērums probeert naar een medespeler te passen. Skrastiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lyakhov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kivkucāns is nu in balbezit. Kivkucāns probeert naar een medespeler te passen. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:2

11e minuut.
Barons is nu in balbezit. Dīriķis onderschept slim de pass. Dīriķis speelt de bal door. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mandić rent richting de bal. Mandić geeft de bal voor. Skrastiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dīriķis rent richting de bal. Dīriķis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:3

26e minuut.
Daar is Barons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov speelt de bal door. Dīriķis is nu in balbezit. Dīriķis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dīriķis rent richting de bal. Dīriķis draait met de bal, schiet en ... Ratiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:4

28e minuut.
Lyakhov is nu in balbezit. Dīriķis is nu in balbezit. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel. Ratiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:5

31e minuut.
Skrastiņš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bisenieks komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Zārds met een sublieme pass. Dīriķis rent richting de bal. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... Ratiņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:6

39e minuut.
Reņķis rent richting de bal. López González verovert de bal door een tackle van achteren. Žagars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns onderschept slim de pass. Kivkucāns schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dīriķis probeert de bal aan de voet te houden. Garkalns rent richting de bal. Dīriķis is nu in balbezit. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dīriķis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 75%, FC Ogre 25%.
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:7

49e minuut.
Vaironis probeert naar een medespeler te passen. Dīriķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:8

52e minuut.
Dzelzis is nu in balbezit. Zārds rent richting de bal. Zārds passt de bal in één keer door. Dīriķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīriķis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kivkucāns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zārds bereikt de bal nog maar net als eerste. Zārds passt de bal met de wreef. Dīriķis is nu in balbezit. Dīriķis draait met de bal, schiet en ... Ratiņš bokst de bal weg. Klungelig pakt Barons de bal. Dīriķis is nu in balbezit. Dīriķis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dzelzis passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López González met een snelle inworp. Kivkucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivkucāns geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dīriķis is nu in balbezit. Zārds met een sublieme pass. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov haalt uit met een fantastische trap. Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:9

59e minuut.
Doeltrap. Ratiņš met een harde bal richting middenveld. Kivkucāns kopt de bal weg. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Doeltrap. Piesis komt het veld opgelopen. Tīģis komt het veld opgelopen. Irbe komt het veld opgelopen.

63e minuut.
López González kopt de bal weg. Daar is Lyakhov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tītars bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov verovert de bal door een tackle van achteren. Lyakhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:10

67e minuut.
Zārds controleert de bal met de borst. Barons is nu in balbezit. Zārds onderschept slim de pass. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dzelzis is nu in balbezit. Zārds onderschept slim de pass. Zārds speelt de bal door. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:11

75e minuut.
Lyakhov is nu in balbezit. Zārds speelt de bal door. Tīģis is nu in balbezit. Tīģis draait met de bal, schiet en ... Tītars probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Irbe met een sublieme pass. Daar is Tīģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyakhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyakhov schiet op doel. Ratiņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:12

83e minuut.
Piesis speelt de bal door. Zārds bereikt de bal nog maar net als eerste. Zārds speelt de bal door. Lyakhov is nu in balbezit. Lyakhov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Drošsitis heeft problemen om de bal te vangen. Vaironis onderschept slim de pass. Tīģis is nu in balbezit. Tīģis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ratiņš speelt de bal door. Zārds kopt de bal weg. Lyakhov rent richting de bal. Lyakhov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tītars de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irbe zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tīģis rent richting de bal. Tīģis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mācīšanās Zvēri 87%, FC Ogre 13%.
Mācīšanās Zvēri - FC Ogre 0:13