Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Загадкавыя Арлы Усходнія Конікі
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Piatrovich is nu in balbezit. Snapkovich rent richting de bal. Piatrovich rent richting de bal. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pas`ko onderschept slim de pass. Pas`ko met een sublieme pass. Paulavets is nu in balbezit. Paulavets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Levashik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levashik geeft de bal voor. Lamaka probeert de bal aan de voet te houden. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Усходнія Конікі 0:1

10e minuut.
Hutar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boussiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich maakt een afschuwelijke overtreding. Snapkovich krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pas`ko met een snelle inworp. Hurba heeft problemen om de bal te vangen. Hurba geeft een lange en hoge pass. Piatrovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labo bokst de bal weg. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Загадкавыя Арлы - Усходнія Конікі 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 66%, Усходнія Конікі 34%.
Загадкавыя Арлы - Усходнія Конікі 0:2

49e minuut.
Ivantatau passt de bal in één keer door. Makaruk rent richting de bal. Makaruk passt de bal in één keer door. Paulavets rent richting de bal. Paulavets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Ivantatau de bal. Reginevich speelt de bal door. Snapkovich is nu in balbezit. Piatrovich rent richting de bal. Piatrovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Linets kopt de bal weg. Snapkovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Snapkovich passt de bal met de wreef. Piatrovich is nu in balbezit. Piatrovich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Загадкавыя Арлы 46%, Усходнія Конікі 54%.
Загадкавыя Арлы - Усходнія Конікі 0:2