Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Тарпеда Грыбы Alliansplast
Normal Tactiek Oborona
33% Balbezit 67%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Pirajenka met een snelle inworp. Arhipau rent richting de bal. Cybul’ begaat een overtreding. Cybul’ krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Doeltrap. Martsineuski trapt de bal weg. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ schiet op doel. Kantarovich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:1

11e minuut.
Mirantsou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Legonin met een snelle inworp. Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazarszuk geeft een hoge lob. Chulanau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kalevich heeft problemen om de bal te vangen. Nazarszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich rent richting de bal. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kalevich passt de bal met de wreef. Cybul’ is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arhipau. Arhipau krijgt een gele kaart. Cybul’ raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Atorva wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kalevich is nu in balbezit. Kalevich passt de bal in één keer door. Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ schiet op doel. Kantarovich probeert de bal aan de voet te houden. Martsineuski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Cybul’ passt de bal zonder na te denken. Hleb heeft problemen om de bal te vangen. Hleb met een sublieme pass. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ schiet op doel. Martsineuski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Daar is Loktseu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arhipau is nu in balbezit. Loktseu onderschept slim de pass. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Arhipau is nu in balbezit. Kalevich verovert de bal door een tackle van achteren. Nazarszuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalevich moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kalevich kan niet meer verder spelen. Pesik komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Loktseu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cybul’ de bal. Arhipau rent richting de bal. Cybul’ verovert de bal door een tackle van achteren. Cybul’ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тарпеда Грыбы 70%, Alliansplast 30%.
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:1

46e minuut.
Matvienka komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pirajenka speelt de bal door. Loktseu is nu in balbezit. Loktseu passt de bal met de wreef. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ met een sublieme pass. Hleb met een sublieme pass. Klungelig pakt Pesik de bal. Pesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Atorva kopt de bal weg. Zmitrakovich is nu in balbezit. Zmitrakovich geeft een lange en hoge pass. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Loktseu speelt de bal door. Atorva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:2

70e minuut.
Sukonka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pesik de bal. Pesik met een sublieme pass. Cybul’ rent richting de bal. Cybul’ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:3

74e minuut.
Cybul’ geeft een lange en hoge pass. Zmitrakovich heeft problemen om de bal te vangen. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:4

77e minuut.
Mel`nikau rent richting de bal. Pesik onderschept slim de pass. Pesik met een sublieme pass. Cybul’ bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybul’ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hleb passt de bal in één keer door. Loktseu bereikt de bal nog maar net als eerste. Loktseu passt de bal zonder na te denken. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:5

89e minuut.
Hleb passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pirajenka de bal. Pirajenka met een sublieme pass. Pesik is nu in balbezit. Pesik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Тарпеда Грыбы 80%, Alliansplast 20%.
Тарпеда Грыбы - Alliansplast 0:5