Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:29
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: FC VRATNIK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10000
FC VRATNIK enormna znojidba
NOVA Tactiek Pa jes djetetam
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Numanagić rent richting de bal. Rajnerman onderschept slim de pass. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski schiet op doel. Tatara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - enormna znojidba 0:1

3e minuut.
Səfixanov heeft problemen om de bal te vangen. Zrenjanin met een sublieme pass. Patyczek rent richting de bal. Patyczek geeft de bal voor. Babinowski krijgt zijn hoofd ertegen. Tatara bokst de bal weg.

10e minuut.
Batz is nu in balbezit. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice passt de bal in één keer door. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel. Roxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rajnerman verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnerman geeft een hoge lob. Paraschivu heeft problemen om de bal te vangen. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel. Roxo bokst de bal weg. Miso probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laraignee neemt de hoekschop. Andronic springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zrenjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Numanagić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laraignee. Laraignee krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Babinowski is nu in balbezit. Numanagić rent richting de bal. Babinowski rent richting de bal. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. Rajnerman probeert de bal aan de voet te houden. Tatara bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turnić zal de hoekschop nemen. Numanagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zrenjanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee verovert de bal door een tackle van achteren. Laraignee speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Miso probeert naar een medespeler te passen. Roxo kan de bal niet met de borst controleren. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. Roxo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VRATNIK - enormna znojidba 1:1

35e minuut.
Poljak rent richting de bal. Poljak met een sublieme pass. Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski haalt uit met een fantastische trap. Tatara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - enormna znojidba 1:2

36e minuut.
Patyczek onderschept slim de pass. Patyczek geeft een hoge lob. Rajnerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski onderschept slim de pass. Babinowski schiet op doel. Tatara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Səfixanov rent richting de bal. Lojudice is nu in balbezit. Səfixanov is nu in balbezit. Lojudice rent richting de bal. Lojudice schiet op doel. Roxo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Laraignee speelt de bal door. Andronic is nu in balbezit. Andronic passt de bal zonder na te denken. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anagnostou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lojudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojudice draait met de bal, schiet en ... Roxo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Andronic passt de bal met de wreef. Bisaz met een sublieme pass. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC VRATNIK - enormna znojidba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 36%, enormna znojidba 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC VRATNIK - enormna znojidba 2:2

47e minuut.
Batz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bisaz de bal. Bisaz passt de bal met de wreef. Lojudice rent richting de bal. Lojudice haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Batz bereikt de bal nog maar net als eerste. Batz passt de bal met de wreef. Laraignee met een sublieme pass. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Roxo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laraignee neemt de hoekschop. Səfixanov springt en kopt de bal. Roxo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - enormna znojidba 3:2

54e minuut.
Batz rent richting de bal. Batz passt de bal zonder na te denken. Hajrović is nu in balbezit. Lojudice verovert de bal door een tackle van achteren. Lojudice haalt uit met een fantastische trap. Roxo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paraschivu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - enormna znojidba 4:2

60e minuut.
Anagnostou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bisaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batz is nu in balbezit. Batz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Laraignee speelt de bal door. Andronic heeft problemen om de bal te vangen. Andronic passt de bal met de wreef. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel. Roxo bokst de bal weg.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szyc komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Roxo met een harde bal richting middenveld. Babinowski kopt de bal weg. Szyc is nu in balbezit. Szyc haalt uit met een fantastische trap. Tatara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu speelt de bal door. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek geeft de bal voor. Babinowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - enormna znojidba 4:3

89e minuut.
Klungelig pakt Səfixanov de bal. Səfixanov passt de bal zonder na te denken. Murańka is nu in balbezit. Szyc onderschept slim de pass. Szyc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 34%, enormna znojidba 66%.
FC VRATNIK - enormna znojidba 4:3