Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:27
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: Ghost_EG Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2908
Ghost_EG El-Nady El-Gharbya
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Eisa onderschept slim de pass. Nassef rent richting de bal. Nassef passt de bal met de wreef. Nur al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur al Din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
El Hadeedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Ayman met een snelle inworp. Farid heeft problemen om de bal te vangen. Farid schiet op doel. Abdul-Karim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 1:0

13e minuut.
Daar is Eisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaden rent richting de bal. Eisa begaat een overtreding. Eisa krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Eisa passt de bal zonder na te denken. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan passt de bal met de wreef. Nur al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 45%, El-Nady El-Gharbya 55%.
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 1:0

50e minuut.
Gohar probeert naar een medespeler te passen. Kaden rent richting de bal. Zakariya rent richting de bal. Kaden is nu in balbezit. Kaden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zubair passt de bal in één keer door. Bin Laden is nu in balbezit. Bin Laden passt de bal in één keer door. Nur al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur al Din draait met de bal, schiet en ... Abdul-Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
El-Hadary passt de bal zonder na te denken. Farid bereikt de bal nog maar net als eerste. Farid passt de bal met de wreef. Nur al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nur al Din haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Karim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yasser geeft de bal voor. Hada is nu in balbezit. Kaden onderschept slim de pass. Kaden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 1:1

68e minuut.
Zubair is nu in balbezit. Farid onderschept slim de pass. Farid probeert naar een medespeler te passen. Nur al Din is nu in balbezit. Nur al Din schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Eisa verovert de bal door een tackle van achteren. Eisa passt de bal in één keer door. Negm El-Din probeert naar een medespeler te passen. Kaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 61%, El-Nady El-Gharbya 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farid heeft problemen om de bal te vangen. Farid draait met de bal, schiet en ... Abdul-Karim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 2:1

97e minuut.
El Hadeedi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayman met een snelle inworp. Farid bereikt de bal nog maar net als eerste. Farid schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 25%, El-Nady El-Gharbya 75%.
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 2:1

106e minuut.
Yasser rent richting de bal. Nur al Din is nu in balbezit. Yasser is nu in balbezit. Nur al Din verovert de bal door een tackle van achteren. Nur al Din haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

110e minuut.
Amir heeft problemen om de bal te vangen. Eisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisa geeft een hoge lob. Nur al Din is nu in balbezit. Nur al Din haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Karim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

114e minuut.
Ayman geeft de bal voor. Nassef is nu in balbezit. Nassef passt de bal zonder na te denken. Nur al Din is nu in balbezit. Nur al Din schiet op doel. Abdul-Karim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghost_EG 32%, El-Nady El-Gharbya 68%.
Ghost_EG - El-Nady El-Gharbya 3:1