Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strugglers fc Cammel Trophy
Normal Tactiek Amir Zaid
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Zaid rent richting de bal. Elkhateib is nu in balbezit. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Tarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:1

8e minuut.
El-Eskandarany bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo El-Seoud verovert de bal door een tackle van achteren. Ekramy is nu in balbezit. Abo El-Seoud onderschept slim de pass. Abo El-Seoud geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tarek trapt de bal weg. Nazih kopt de bal weg. Mahmud controleert de bal met de borst. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:2

10e minuut.
El-Eskandarany passt de bal zonder na te denken. El Sayed probeert naar een medespeler te passen. Nawfal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Zaid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:3

13e minuut.
Nazih onderschept slim de pass. Nazih geeft een hoge lob. Mahmud rent richting de bal. Wadi is nu in balbezit. Wadi schiet op doel. Tarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:4

17e minuut.
Abo El-Seoud kopt de bal weg. Wadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadi met een sublieme pass. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:5

19e minuut.
Abo El-Seoud onderschept slim de pass. Abo El-Seoud geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Elkhateib de bal onder controle te krijgen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
El-Namlah rent richting de bal. El-Namlah geeft de bal voor. Mubarak is nu in balbezit. Mubarak geeft een hoge lob. Wadi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nawfal heeft problemen om de bal te vangen. Mahmud is nu in balbezit. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:6

40e minuut.
Elkhateib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al-Mnoufy kopt de bal weg. Arafa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wadi rent richting de bal. Wadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 76%, Cammel Trophy 24%.
strugglers fc - Cammel Trophy 0:7

50e minuut.
Elkhateib geeft een lange en hoge pass. Abo El-Seoud probeert naar een medespeler te passen. Wadi probeert de bal aan de voet te houden. Mahmud is nu in balbezit. Mahmud geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nazih verovert de bal door een tackle van achteren. Nazih geeft een lange en hoge pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud draait met de bal, schiet en ... Tarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Cammel Trophy 0:8

85e minuut.
Nawfal rent richting de bal. Nazih verovert de bal door een tackle van achteren. Nazih met een sublieme pass. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud schiet op doel. Tarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Zaid de bal. Zaid geeft een hoge lob. Mahmud rent richting de bal. Mahmud haalt uit met een fantastische trap. Tarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 50%, Cammel Trophy 50%.
strugglers fc - Cammel Trophy 0:8