Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fera`h Samola Al-Jamal
Normal Tactiek jamaltaka
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 45.9
hopeless Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. Mati kopt de bal weg. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Walid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:1

5e minuut.
Helal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir verovert de bal door een tackle van achteren. Mir probeert naar een medespeler te passen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:2

8e minuut.
Öğüt speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Rabah bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gil controleert de bal met de borst. Rabah rent richting de bal. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Walid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:3

10e minuut.
Öğüt met een snelle inworp. Mir geeft een lange en hoge pass. Tawfiq probeert de bal met de borst te controleren. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi haalt uit met een fantastische trap. Walid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:4

11e minuut.
Gil rent richting de bal. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:5

13e minuut.
Daar is Mir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mir geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:6

14e minuut.
El Mahaly met de inworp. Abdel Haleem is nu in balbezit. Abdel Haleem passt de bal zonder na te denken. Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Soltan is nu in balbezit. Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gil de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Qaraja is nu in balbezit. El Mahaly verovert de bal door een tackle van achteren. El Mahaly probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Soltan verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:7

20e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabah bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Haleem onderschept slim de pass. Abdel Haleem geeft een hoge lob. Mati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mati draait met de bal, schiet en ... Walid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is El Mahaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Mahaly probeert naar een medespeler te passen. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gil de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:8

30e minuut.
Abdel Haleem passt de bal in één keer door. Mati rent richting de bal. Mati passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil draait met de bal, schiet en ... Walid bokst de bal weg. Rabah controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:9

31e minuut.
Daar is Soltan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mati verovert de bal door een tackle van achteren. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. Walid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:10

34e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel. Yamah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Öğüt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giacomazzi kan de bal niet met de borst controleren. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... Walid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:11

35e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. El Mahaly geeft de bal voor. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel. Walid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:12

38e minuut.
Walid trapt de bal weg van het doel. El Mahaly probeert de bal aan de voet te houden. El Mahaly geeft een lange en hoge pass. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Walid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:13

45e minuut.
Doeltrap. Raghunathan komt het veld opgelopen. Mustafa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fera`h Samola 74%, Al-Jamal 26%.
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:13

46e minuut.
Mati passt de bal in één keer door. Abdel Haleem probeert naar een medespeler te passen. Öğüt speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. Giacomazzi kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel. Walid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:14

58e minuut.
Mir rent richting de bal. Mir passt de bal in één keer door. Al Shater geeft een lange en hoge pass. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:15

65e minuut.
Yamah geeft de bal voor. Abdel Haleem probeert de bal met de borst te controleren. El Mahaly geeft een lange en hoge pass. Mati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Soltan kopt de bal weg. Nasih bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt speelt de bal door. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Walid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Abdel Haleem verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Haleem probeert naar een medespeler te passen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:16

71e minuut.
Tawfiq rent richting de bal. Giacomazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Giacomazzi met een sublieme pass. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tawfiq rent richting de bal. El Mahaly onderschept slim de pass. El Mahaly passt de bal met de wreef. Giacomazzi is nu in balbezit. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Öğüt geeft een lange en hoge pass. Giacomazzi kopt de bal weg. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:17

76e minuut.
Mati is nu in balbezit. Mati passt de bal zonder na te denken. Mir geeft de bal voor. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walid trapt de bal weg van het doel. El Mahaly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly geeft de bal voor. Daar is Rabah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gil controleert de bal met de borst. Walid probeert naar een medespeler te passen. Tawfiq kopt de bal weg. Giacomazzi rent richting de bal. Giacomazzi draait met de bal, schiet en ... Walid bokst de bal weg.

88e minuut.
El Mahaly met de inworp. Öğüt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mati de bal. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
El Mahaly neemt de hoekschop. Daar is Qaraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:18

90e minuut.
Abdel Haleem probeert naar een medespeler te passen. Mir is nu in balbezit. Mir probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fera`h Samola 85%, Al-Jamal 15%.
Fera`h Samola - Al-Jamal 0:18