Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Rovers Tisha
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Nettey onderschept slim de pass. Preciado onderschept slim de pass. Preciado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Preciado is nu in balbezit. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha schiet op doel. Agbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:1

10e minuut.
Dushie is nu in balbezit. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Preciado passt de bal zonder na te denken. Daar is Cícha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cícha schiet op doel. Agbo bokst de bal weg.

12e minuut.
Preciado rent richting de bal. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Agbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:2

14e minuut.
Shaibu probeert naar een medespeler te passen. Sakora heeft problemen om de bal te vangen. Pitu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pitu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Preciado rent richting de bal. Preciado speelt de bal door. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Preciado probeert naar een medespeler te passen. Cícha is nu in balbezit. Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha onderschept slim de pass. Cícha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Hrust geeft een hoge lob. Bremansu is nu in balbezit. Cícha onderschept slim de pass. Cícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:3

22e minuut.
Dushie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushie passt de bal zonder na te denken. Shearer is nu in balbezit. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:4

24e minuut.
Cícha passt de bal zonder na te denken. Sakora is nu in balbezit. Pitu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pitu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Preciado rent richting de bal. Preciado passt de bal met de wreef. Cícha is nu in balbezit. Cícha draait met de bal, schiet en ... Agbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:5

29e minuut.
Bajorek passt de bal met de wreef. Hrust rent richting de bal. Hrust geeft de bal voor. Cícha rent richting de bal. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Preciado is nu in balbezit. Preciado passt de bal in één keer door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Agbo met een harde bal richting middenveld. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Dushie rent richting de bal. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce met een sublieme pass. Cícha is nu in balbezit. Cícha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 72%, Tisha 28%.
Enchanting Rovers - Tisha 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Nettey de bal. Cícha is nu in balbezit. Cícha passt de bal zonder na te denken. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Foster geeft een lange en hoge pass. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust geeft een lange en hoge pass. Cícha rent richting de bal. Cícha draait met de bal, schiet en ... Agbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Preciado de bal. Shaibu rent richting de bal. Cícha verovert de bal door een tackle van achteren. Cícha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bremansu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Rovers - Tisha 0:6

58e minuut.
Sarna rent richting de bal. Sarna geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cícha de bal onder controle te krijgen. Preciado is nu in balbezit. Preciado schiet op doel. Agbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diaconeasa komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Diaconeasa passt de bal met de wreef. Cícha rent richting de bal. Preciado rent richting de bal. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Bremansu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Foster kopt de bal weg. Preciado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preciado passt de bal in één keer door. Cícha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cícha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Ruz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dushie met een sublieme pass. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Boakye speelt de bal door. Sakora rent richting de bal. Sakora geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pelczarski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pelczarski onderschept slim de pass. Daar is Pelczarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preciado rent richting de bal. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Arthur speelt de bal door. Preciado rent richting de bal. Preciado passt de bal in één keer door. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Diaconeasa controleert de bal met de borst. Shaibu onderschept slim de pass. Shaibu speelt de bal door. Preciado is nu in balbezit. Preciado haalt uit met een fantastische trap. Agbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hrust geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shaibu kan de bal niet met de borst controleren. Preciado is nu in balbezit. Preciado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Rovers 79%, Tisha 21%.
Enchanting Rovers - Tisha 0:6