Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Herzeliya www.zion11.com
Normal Tactiek DMF up
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Bałecki onderschept slim de pass. Bałecki speelt de bal door. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel. Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:1

8e minuut.
Lossman passt de bal zonder na te denken. Balboa is nu in balbezit. Balboa passt de bal in één keer door. Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bałecki geeft een hoge lob. Nahari rent richting de bal. Nahari passt de bal zonder na te denken. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vén kopt de bal weg. Ron rent richting de bal. Ron passt de bal in één keer door. Balboa rent richting de bal. Balboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:2

13e minuut.
Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa verovert de bal door een tackle van achteren. Balboa geeft een lange en hoge pass. Ron maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:3

16e minuut.
Lossman speelt de bal door. Bałecki probeert naar een medespeler te passen. Ron rent richting de bal. Klungelig pakt Ron de bal. Ron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bałecki passt de bal in één keer door. Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Koaz speelt de bal door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel. Nahari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shabu geeft de bal voor. Zalach is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahari. Nahari krijgt een gele kaart. Zalach raakt geblesseerd tijdens het duel. Halevi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Briand kopt de bal weg. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ron geeft de bal voor. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron rent richting de bal. Ron draait met de bal, schiet en ... Nahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:4

29e minuut.
Balboa rent richting de bal. Halevi onderschept slim de pass. Bałecki onderschept slim de pass. Balboa is nu in balbezit. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:5

32e minuut.
Bałecki rent richting de bal. Bałecki probeert naar een medespeler te passen. Koaz is nu in balbezit. Ron onderschept slim de pass. Ron haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shabu. Bałecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balboa krijgt zijn hoofd ertegen. Nahari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:6

37e minuut.
Elihav is nu in balbezit. Ron onderschept slim de pass. Ron schiet op doel. Regev probeert de bal aan de voet te houden. Nahari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:7

43e minuut.
Klungelig pakt Halevi de bal. Nahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahari passt de bal met de wreef. Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Balboa rent richting de bal. Daar is Bałecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bałecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ron de bal. Ron draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Efhraym komt het veld opgelopen. Mejía komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 81%, www.zion11.com 19%.
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:7

53e minuut.
Ivgi speelt de bal door. Briand bereikt de bal nog maar net als eerste. Briand geeft een lange en hoge pass. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:8

69e minuut.
Louzon onderschept slim de pass. Ivgi onderschept slim de pass. Ivgi geeft een lange en hoge pass. Ron is nu in balbezit. Ron schiet op doel. Nahari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:9

71e minuut.
Hadad passt de bal in één keer door. Koaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron verovert de bal door een tackle van achteren. Ron schiet op doel. Regev probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

79e minuut.
Briand passt de bal zonder na te denken. Shabu is nu in balbezit. Rahamim begaat een overtreding. Shabu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Shabu kan niet meer verder spelen. Unger komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bałecki passt de bal in één keer door. Ron rent richting de bal. Ron passt de bal met de wreef. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:10

87e minuut.
Briand speelt de bal door. Klungelig pakt Ron de bal. Ron passt de bal in één keer door. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ron kopt de bal weg. Daar is Rahamim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivgi probeert naar een medespeler te passen. Ron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ron geeft een hoge lob. Nahari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Herzeliya 75%, www.zion11.com 25%.
FC Herzeliya - www.zion11.com 0:10