Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copacabana Pianicite
1551 Tactiek bira
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
59.2 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Boev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Robson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ovaldo is nu in balbezit. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Trenchev de bal. Rakarov is nu in balbezit. An Khang begaat een overtreding. An Khang krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Siderov geeft een lange en hoge pass. Bekirov kopt de bal weg. Ovaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Trenchev is nu in balbezit. Robson onderschept slim de pass. Robson geeft de bal voor. Ovaldo rent richting de bal. Ovaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 48%, Pianicite 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Copacabana - Pianicite 0:0

47e minuut.
Daar is Trenchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz rent richting de bal. Cruz geeft een lange en hoge pass. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev speelt de bal door. Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft een hoge lob. Nowak-Kowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Copacabana - Pianicite 1:0

52e minuut.
Daar is Siderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov met een sublieme pass. Delivorias is nu in balbezit. Ovaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ovaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Copacabana - Pianicite 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 45%, Pianicite 55%.
Copacabana - Pianicite 2:0