Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl BukTopu
atack Tactiek куку
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 65.9
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bochinsky probeert naar een medespeler te passen. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov passt de bal zonder na te denken. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Antonov verovert de bal door een tackle van achteren. Antonov met een sublieme pass. Kirkov is nu in balbezit. Daar is Kirkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov draait met de bal, schiet en ... Tocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bochinsky met een snelle inworp. Antonov rent richting de bal. Antonov met een sublieme pass. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Tocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asenov rent richting de bal. Asenov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov speelt de bal door. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - BukTopu 0:1

20e minuut.
Aldeinha speelt de bal door. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov passt de bal in één keer door. Bochinsky rent richting de bal. Grozev onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makriev neemt de hoekschop. Grozev springt en kopt de bal. Núñez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Trọng Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Kiên geeft de bal voor. Aldeinha probeert naar een medespeler te passen. Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Velinov verovert de bal door een tackle van achteren. Velinov passt de bal zonder na te denken. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een hoge lob. Karabashev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bikov geeft de bal voor. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov met een sublieme pass. Daar is Karabashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolev met een sublieme pass. Antonov is nu in balbezit. Antonov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 63%, BukTopu 37%.
Go Go Disl - BukTopu 0:1

47e minuut.
Konstantinov probeert naar een medespeler te passen. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft een hoge lob. Karabashev rent richting de bal. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - BukTopu 0:2

50e minuut.
Daar is Sagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov onderschept slim de pass. Bikov geeft een lange en hoge pass. Karabashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabashev haalt uit met een fantastische trap. Tocev bokst de bal weg.

71e minuut.
Antonov probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov met een sublieme pass. Karabashev rent richting de bal. Karabashev draait met de bal, schiet en ... Tocev bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Konstantinov passt de bal zonder na te denken. Nonchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bikov rent richting de bal. Laagus verovert de bal door een tackle van achteren. Laagus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 51%, BukTopu 49%.
Go Go Disl - BukTopu 0:2