Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
СПАРТАК ПЛОВДИВ Lazio_1900
Нормална Tactiek 4-3-3Wstr_up
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 21
57.1 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Kenda is nu in balbezit. Kenda passt de bal in één keer door. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Gavrailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrailov met een sublieme pass. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel. Kelk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Lazio_1900 0:1

27e minuut.
Canev kopt de bal weg. Daar is Karakushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Kelk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Lazio_1900 0:2

29e minuut.
Krustev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grozman geeft de bal voor. Klungelig pakt Carrillo de bal. Gaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiser schiet op doel. Vollmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dragnev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenda geeft een lange en hoge pass. Gaiser is nu in balbezit. Gaiser schiet op doel. Vollmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Lazio_1900 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 41%, Lazio_1900 59%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Lazio_1900 1:2

62e minuut.
Kelk met een sublieme pass. Grozman kopt de bal weg. Karakushev heeft problemen om de bal te vangen. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Kelk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Yotov passt de bal zonder na te denken. Wewiórski is nu in balbezit. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carrillo kopt de bal weg. Savolevičius rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro draait met de bal, schiet en ... Vollmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Metodiev geeft een hoge lob. Inworp. Grozman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro schiet op doel. Vollmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: СПАРТАК ПЛОВДИВ 41%, Lazio_1900 59%.
СПАРТАК ПЛОВДИВ - Lazio_1900 1:2