Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orientioscar DESTROYER
Normal Tactiek zzz
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.1 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Ortuño passt de bal zonder na te denken. Daar is Ascarrunz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascarrunz geeft de bal voor. Viscarra rent richting de bal. Viscarra schiet op doel. Perales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:1

8e minuut.
Ortuño geeft de bal voor. Fiorillo controleert de bal met de borst. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:2

14e minuut.
Cossio geeft de bal voor. Díaz speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Perales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:3

17e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz geeft de bal voor. Viscarra rent richting de bal. Viscarra schiet op doel. Perales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:4

18e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:5

20e minuut.
Vaca Díez passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Viscarra onderschept slim de pass. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Perales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:6

30e minuut.
Ascarrunz onderschept slim de pass. Ascarrunz speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Viscarra springt en kopt de bal. Perales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Ascarrunz met een sublieme pass. Cossio geeft een hoge lob. Viscarra is nu in balbezit. Blumberg is nu in balbezit. Blumberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gisbert speelt de bal door. Galarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarza geeft een hoge lob. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Perales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco geeft de bal voor. Melgarejo kopt de bal weg. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blumberg is nu in balbezit. Blumberg geeft een hoge lob. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:7

36e minuut.
Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Blumberg rent richting de bal. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra schiet op doel. Calvimontes probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:8

39e minuut.
Ascarrunz kopt de bal weg. Gisbert is nu in balbezit. Gisbert geeft een hoge lob. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:9

40e minuut.
Ascarrunz is nu in balbezit. Ascarrunz passt de bal zonder na te denken. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:10

43e minuut.
Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz geeft een hoge lob. Blumberg is nu in balbezit. Blumberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:11

44e minuut.
Díaz speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra onderschept slim de pass. Viscarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Perales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orientioscar 79%, DESTROYER 21%.
Orientioscar - DESTROYER 0:12

49e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert speelt de bal door. Viscarra rent richting de bal. Viscarra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Castro speelt de bal door. Valdivia is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortuño met een snelle inworp. Gisbert geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:13

56e minuut.
Orozco rent richting de bal. Gisbert onderschept slim de pass. Gisbert passt de bal zonder na te denken. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Gisbert met een snelle inworp. Orozco speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Ascarrunz geeft een hoge lob. Viscarra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:14

62e minuut.
Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra passt de bal met de wreef. Díaz geeft een lange en hoge pass. Blumberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perales met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisbert met de inworp. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gisbert met een snelle inworp. Melgarejo geeft een lange en hoge pass. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Perales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

75e minuut.
Ascarrunz kopt de bal weg. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gisbert speelt de bal door. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap. Perales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz met een sublieme pass. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra draait met de bal, schiet en ... Perales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orientioscar - DESTROYER 0:15

79e minuut.
Gonzales is nu in balbezit. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra passt de bal met de wreef. Blumberg rent richting de bal. Blumberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gisbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisbert passt de bal zonder na te denken. Ascarrunz probeert naar een medespeler te passen. Blumberg rent richting de bal. Blumberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orientioscar 82%, DESTROYER 18%.
Orientioscar - DESTROYER 0:15