Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niupi Cárabos Futbol Club
Normal Tactiek 4`4`2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 45
average Schieten outstanding
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Centeno rent richting de bal. Centeno geeft een lange en hoge pass. Zagorroza probeert de bal aan de voet te houden. Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgotchiam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Guachamín is nu in balbezit. Francoso onderschept slim de pass. Francoso met een sublieme pass. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:1

4e minuut.
Francoso is nu in balbezit. Francoso speelt de bal door. Klungelig pakt Jara de bal. Bertochi rent richting de bal. Bertochi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Díaz Barragán met een sublieme pass. Jamgotchiam kopt de bal weg. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza schiet op doel. González probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:2

12e minuut.
Lijer heeft problemen om de bal te vangen. Jamgotchiam is nu in balbezit. Jamgotchiam passt de bal in één keer door. Zagorroza rent richting de bal. Zagorroza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:3

12e minuut.
Jara heeft problemen om de bal te vangen. Marcet onderschept slim de pass. Marcet passt de bal zonder na te denken. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Centeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Zagorroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorroza schiet op doel. Díaz Barragán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:4

18e minuut.
Francoso passt de bal zonder na te denken. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza schiet op doel. Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:5

20e minuut.
Lijer geeft een lange en hoge pass. Guachamín probeert de bal aan de voet te houden. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert González de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Francoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francoso met een sublieme pass. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet schiet op doel. Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:6

22e minuut.
Inguilla met een sublieme pass. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet onderschept slim de pass. Marcet draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:7

23e minuut.
Alcívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcívar geeft een lange en hoge pass. Guachamín kopt de bal weg. Zagorroza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jamgotchiam passt de bal in één keer door. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Marcet is nu in balbezit. Marcet draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:8

27e minuut.
Jara met een sublieme pass. Bertochi heeft problemen om de bal te vangen. Vela geeft een lange en hoge pass. Zagorroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:9

30e minuut.
Bertochi kan de bal niet met de borst controleren. Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgotchiam probeert naar een medespeler te passen. Zagorroza rent richting de bal. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán bokst de bal weg.

35e minuut.
Lijer met de inworp. Jamgotchiam met een sublieme pass. González is nu in balbezit. Zagorroza onderschept slim de pass. Zagorroza schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
González met een harde bal richting middenveld. Lijer kopt de bal weg. Zagorroza rent richting de bal. Zagorroza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 64%, Cárabos Futbol Club 36%.
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:10

46e minuut.
Sucre komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Díaz Barragán met een sublieme pass. Francoso kopt de bal weg. Klungelig pakt Inguilla de bal. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:11

54e minuut.
Jamgotchiam passt de bal in één keer door. Lijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijer passt de bal met de wreef. Zagorroza heeft problemen om de bal te vangen. Zagorroza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jamgotchiam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgotchiam speelt de bal door. Klungelig pakt Lijer de bal. Lijer geeft de bal voor. Marcet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Marcet rent richting de bal. Marcet heeft problemen om de bal te vangen. Marcet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:12

65e minuut.
Francoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque. Francoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jamgotchiam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zagorroza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt González de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:13

66e minuut.
Tirinnanzi is nu in balbezit. Tirinnanzi geeft een lange en hoge pass. Rodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza onderschept slim de pass. Zagorroza schiet op doel. Díaz Barragán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:14

70e minuut.
Zagorroza passt de bal in één keer door. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcet heeft problemen om de bal te vangen. Marcet draait met de bal, schiet en ... Díaz Barragán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:15

71e minuut.
Klungelig pakt Jara de bal. Guachamín rent richting de bal. Marcet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorroza rent richting de bal. Zagorroza draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Lijer geeft een lange en hoge pass. Inguilla rent richting de bal. Marcet onderschept slim de pass. Marcet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rodas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:16

78e minuut.
Lijer rent richting de bal. Lijer passt de bal zonder na te denken. Zagorroza is nu in balbezit. Zagorroza schiet op doel. Díaz Barragán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:17

86e minuut.
Inguilla speelt de bal door. Riva probeert naar een medespeler te passen. Zagorroza speelt de bal door. Klungelig pakt Marcet de bal. Marcet haalt uit met een fantastische trap. Díaz Barragán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zagorroza is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lijer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi 79%, Cárabos Futbol Club 21%.
Niupi - Cárabos Futbol Club 0:18