Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 13:27
  • Bekerwedstrijd: Malaysia Cup
  • Stadion: New FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3046
New FC Master Roshi Team
Normal Tactiek krilans
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
19.6 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


14e minuut.
bin Katmon rent richting de bal. Criado verovert de bal door een tackle van achteren. Criado probeert naar een medespeler te passen. Pioli is nu in balbezit. Pioli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mohd Tahir is nu in balbezit. Mohd Tahir geeft de bal voor. Criado geeft de bal voor. Horoz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Master Roshi Team 0:1

18e minuut.
Horoz rent richting de bal. Horoz geeft een hoge lob. Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioli rent richting de bal. Pioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Engwall rent richting de bal. Engwall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Che Mat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Masrom geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
bin Jaafar heeft problemen om de bal te vangen. Criado bereikt de bal nog maar net als eerste. Criado geeft een hoge lob. Pioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Master Roshi Team 0:2

29e minuut.
bin Masrom rent richting de bal. Criado is nu in balbezit. Criado met een sublieme pass. Horoz rent richting de bal. Horoz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Criado onderschept slim de pass. Criado geeft een hoge lob. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Master Roshi Team 0:3

40e minuut.
bin Jaafar is nu in balbezit. Bordón onderschept slim de pass. Bordón geeft een hoge lob. Horoz rent richting de bal. Horoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Master Roshi Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 65%, Master Roshi Team 35%.
New FC - Master Roshi Team 0:4

48e minuut.
bin Abd Rahim met een snelle inworp. bin Masrom rent richting de bal. Erzbaron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Masrom raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. bin Masrom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
bin Jaafar met een sublieme pass. Sapiee is nu in balbezit. Sapiee geeft een hoge lob. bin Dahlan geeft een hoge lob. Janmaat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New FC - Master Roshi Team 1:4

66e minuut.
bin Dahlan geeft de bal voor. Inworp. Runavičius met de inworp. Horoz rent richting de bal. Horoz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Runavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Runavičius speelt de bal door. Horoz speelt de bal door. Pioli rent richting de bal. Pioli schiet op doel. Shaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New FC 58%, Master Roshi Team 42%.
New FC - Master Roshi Team 1:4