Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls FC Butch
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.5
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Tsz Yeung is nu in balbezit. Jun is nu in balbezit. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jun is nu in balbezit. Jun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - FC Butch 0:1

7e minuut.
Jun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turkal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Yeung onderschept slim de pass. Kai Yeung speelt de bal door. Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kwok Keung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zongjun met de inworp. Klungelig pakt Turkal de bal. Turkal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Turkal probeert naar een medespeler te passen. James rent richting de bal. James passt de bal in één keer door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - FC Butch 0:2

40e minuut.
Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Turkal passt de bal in één keer door. Tsz Yeung is nu in balbezit. Turkal rent richting de bal. Turkal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 51%, FC Butch 49%.
Dinamo Owls - FC Butch 0:2

55e minuut.
Matthew On Wing passt de bal met de wreef. James heeft problemen om de bal te vangen. Tsz Yeung is nu in balbezit. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... Yuk Chi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - FC Butch 0:3

56e minuut.
Kin Fung met een sublieme pass. Klungelig pakt Tak Sum de bal. Tsz Yeung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. James geeft een lange en hoge pass. Ostrev is nu in balbezit. Kin Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang speelt de bal door. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap. Shu San probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsz Leung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kwun Yin kopt de bal weg. Klungelig pakt Matthew On Wing de bal. Matthew On Wing met een sublieme pass. Tsz Yeung rent richting de bal. Tsz Yeung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Hong Lim speelt de bal door. Wai Kit rent richting de bal. Wai Kit geeft de bal voor. Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Fung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - FC Butch 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 58%, FC Butch 42%.
Dinamo Owls - FC Butch 1:3