Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sultanes Norteños Union Hato Mayor
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 32
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Colón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Cadorin rent richting de bal. Cadorin draait met de bal, schiet en ... Aponte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:1

8e minuut.
Píccolo is nu in balbezit. Trujillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Píccolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Píccolo met een snel genomen vrije trap. Anastasio is nu in balbezit. Anastasio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
González geeft de bal voor. Inworp. Píccolo met de inworp. Farrugia rent richting de bal. Farrugia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Blanco speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anastasio heeft problemen om de bal te vangen. Anastasio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cadorin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:2

20e minuut.
Nadal is nu in balbezit. Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia passt de bal zonder na te denken. Cadorin is nu in balbezit. Cadorin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:3

32e minuut.
Anastasio met een snelle inworp. Farrugia is nu in balbezit. Nadal is nu in balbezit. Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal probeert naar een medespeler te passen. Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández haalt uit met een fantastische trap. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultanes Norteños 74%, Union Hato Mayor 26%.
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:3

51e minuut.
Fazlija probeert naar een medespeler te passen. Farrugia is nu in balbezit. Farrugia passt de bal met de wreef. Cadorin is nu in balbezit. Cadorin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:4

69e minuut.
Cadorin rent richting de bal. Farrugia is nu in balbezit. Nadal begaat een overtreding. Nadal krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Koplárovics met de inworp. Píccolo geeft een hoge lob. Tolomac heeft problemen om de bal te vangen. Cadorin is nu in balbezit. Cadorin draait met de bal, schiet en ... Aponte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Píccolo verovert de bal door een tackle van achteren. González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Píccolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cadorin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:5

90e minuut.
Píccolo met de inworp. Farrugia is nu in balbezit. Guzmán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farrugia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cadorin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sultanes Norteños 70%, Union Hato Mayor 30%.
Sultanes Norteños - Union Hato Mayor 0:6