Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Mojados Aztex CF
Normal Tactiek A
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten average
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Prieto met een harde bal richting middenveld. Wojdyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Nadal de bal. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Aztex CF 0:1

11e minuut.
Przybylski met de inworp. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista passt de bal met de wreef. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap. Villalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nadal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojdyga met de inworp. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała onderschept slim de pass. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Aztex CF 0:2

37e minuut.
Inworp. Muñoz met een snelle inworp. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Grzywaczewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez rent richting de bal. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 80%, Aztex CF 20%.
Bravos Mojados - Aztex CF 0:2

54e minuut.
Ćwiąkała onderschept slim de pass. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mesa de bal. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Aztex CF 0:3

61e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal in één keer door. Grzywaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywaczewski is nu in balbezit. Pilarski rent richting de bal. Grzywaczewski is nu in balbezit. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap. Villalona bokst de bal weg.

71e minuut.
Prieto trapt de bal weg. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gómez zijn tegenspeler op de grond. Gómez krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bautista probeert naar een medespeler te passen. Mesa rent richting de bal. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ... Villalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Aztex CF 0:4

88e minuut.
Bautista passt de bal met de wreef. Prieto rent richting de bal. Grzywaczewski onderschept slim de pass. Grzywaczewski haalt uit met een fantastische trap. Villalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Aztex CF 0:5

89e minuut.
Grzywaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez speelt de bal door. Klungelig pakt Nadal de bal. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 65%, Aztex CF 35%.
Bravos Mojados - Aztex CF 0:5