Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kaeru Shueisha FC
Normal Tactiek Reup Manga
44% Balbezit 56%
87% Spel op eigen helft 13%
2 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Narazki met een harde bal richting middenveld. Nikas kopt de bal weg. Groote is nu in balbezit. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Hirata met de inworp. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:1

4e minuut.
Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot passt de bal met de wreef. Groote met een sublieme pass. Beyaert heeft problemen om de bal te vangen. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jirayia bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote verovert de bal door een tackle van achteren. Groote probeert naar een medespeler te passen. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:2

6e minuut.
Michalikowski passt de bal in één keer door. Beyaert heeft problemen om de bal te vangen. Santosa is nu in balbezit. Nikas is nu in balbezit. Nikas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:3

8e minuut.
Beyaert kopt de bal weg. Nikai kan de bal niet met de borst controleren. Groote geeft een lange en hoge pass. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:4

9e minuut.
Endo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morioka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote onderschept slim de pass. Groote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:5

11e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski geeft de bal voor. Shimotaira heeft problemen om de bal te vangen. Groote rent richting de bal. Groote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto probeert naar een medespeler te passen. Nikas probeert naar een medespeler te passen. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:6

14e minuut.
Beyaert is nu in balbezit. Beyaert geeft de bal voor. Shimotaira probeert de bal aan de voet te houden. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Narazki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Jirayia rent richting de bal. Groote tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jirayia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nikas speelt de bal door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Narazki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Groote rent richting de bal. Shimotaira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groote raakt geblesseerd tijdens het duel. Beyaert kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Narazki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:7

19e minuut.
Nikas geeft een lange en hoge pass. Jaskot krijgt zijn hoofd ertegen. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Narazki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:8

20e minuut.
Morioka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hirata de bal. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Narazki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikai bereikt de bal nog maar net als eerste. Narazki rent richting de bal. Nikai is nu in balbezit. Beyaert onderschept slim de pass. Narazki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:9

22e minuut.
Michalikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jirayia de bal. Michalikowski rent richting de bal. Michalikowski geeft een hoge lob. Jaskot geeft de bal voor. Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Horinouchi probeert naar een medespeler te passen. Michalikowski met een sublieme pass. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Narazki bokst de bal weg.

25e minuut.
Nikas onderschept slim de pass. Nikas passt de bal zonder na te denken. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. Jirayia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Klungelig pakt Groote de bal. Groote passt de bal zonder na te denken. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Narazki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:10

27e minuut.
Daar is Morioka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. Narazki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:11

28e minuut.
Jirayia is nu in balbezit. Beyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Groote rent richting de bal. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Jaskot rent richting de bal. Jaskot geeft een hoge lob. Beyaert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Santosa onderschept slim de pass. Nikas rent richting de bal. Nikas passt de bal in één keer door. Daar is Groote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Groote passt de bal zonder na te denken. Jaskot rent richting de bal. Jaskot passt de bal in één keer door. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 91%, Shueisha FC 9%.
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:12

46e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Nikas is nu in balbezit. Nikas met een sublieme pass. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap. Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:13

48e minuut.
Miyahara rent richting de bal. Miyahara passt de bal in één keer door. Michalikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Beyaert de bal. Beyaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nikas is nu in balbezit. Nikas geeft een lange en hoge pass. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:14

51e minuut.
Santosa geeft de bal voor. Fryc met een sublieme pass. Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo rent richting de bal. Endo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Michalikowski kopt de bal weg. Nikas is nu in balbezit. Nikas passt de bal met de wreef. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Nikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalikowski is nu in balbezit. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Groote springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Nikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ... Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:15

59e minuut.
Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nikas de bal. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Narazki trapt de bal weg van het doel. Nikas rent richting de bal. Nikas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Groote de bal. Groote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Groote heeft problemen om de bal te vangen. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nikas geeft een lange en hoge pass. Groote kopt de bal weg. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Daar is Nikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote is nu in balbezit. Groote passt de bal in één keer door. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:16

68e minuut.
Shimotaira controleert de bal met de borst. Narazki met een sublieme pass. Nikas kopt de bal weg. Groote kan de bal niet met de borst controleren. Groote draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:17

69e minuut.
Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas is nu in balbezit. Nikas geeft de bal voor. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kigen kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikas de bal. Nikas speelt de bal door. Daar is Jaskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikai probeert naar een medespeler te passen. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ... Narazki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:18

82e minuut.
Klungelig pakt Nikas de bal. Nikas geeft een hoge lob. Nikai heeft problemen om de bal te vangen. Beyaert onderschept slim de pass. Beyaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:19

83e minuut.
Morioka rent richting de bal. Morioka passt de bal met de wreef. Nikai rent richting de bal. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:20

84e minuut.
Jirayia rent richting de bal. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 83%, Shueisha FC 17%.
Akai Kaeru - Shueisha FC 0:21