Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan United Division
Slava Ykraini Tactiek 532 | 1w newdef
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 12
48.9 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten solid
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Van Den Brempt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Molitorys met de inworp. Zamudio speelt de bal door. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys geeft de bal voor. Antonsson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:1

10e minuut.
Reckenbeil is nu in balbezit. Antonsson is nu in balbezit. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Van Den Brempt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:2

11e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:3

14e minuut.
Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil passt de bal met de wreef. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. Van Den Brempt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio met een sublieme pass. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson schiet op doel. Van Den Brempt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:4

21e minuut.
Galastro geeft een hoge lob. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson rent richting de bal. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Van Den Brempt bokst de bal weg. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:5

28e minuut.
Castorino kopt de bal weg. Jallas Amigó rent richting de bal. Reckenbeil onderschept slim de pass. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:6

31e minuut.
MacCowan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafazadə is nu in balbezit. Mustafazadə speelt de bal door. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Van Den Brempt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Lachmund speelt de bal door. Ankiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankiel geeft de bal voor. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini schiet op doel. Bardot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 68%, United Division 32%.
Zack&Dan - United Division 0:6

46e minuut.
Tomašić komt het veld opgelopen. Fumeo komt het veld opgelopen. Mc Donald komt het veld opgelopen. Sardá komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ankiel rent richting de bal. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Zamudio speelt de bal door. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal in één keer door. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. Van Den Brempt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - United Division 0:7

61e minuut.
Reckenbeil heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys is nu in balbezit. Molitorys passt de bal met de wreef. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Raça geeft de bal voor. Zamudio kopt de bal weg. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft de bal voor. Reckenbeil maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Den Brempt bokst de bal weg.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Van Den Brempt niet meer kan verder spelen. Cerna komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pisz speelt de bal door. Tomašić rent richting de bal. Galastro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tomašić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mc Donald zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 60%, United Division 40%.
Zack&Dan - United Division 0:7