Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IbraMilan Karavajo
5-5-3 Tactiek Italia
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 35
excellent Schieten weak
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Sandor rent richting de bal. Elter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor onderschept slim de pass. Sandor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 1:0

4e minuut.
Szeles geeft een hoge lob. Inworp. Bonnel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Apolinarski is nu in balbezit. Bonnel rent richting de bal. Bonnel met een sublieme pass. Sandor rent richting de bal. Sandor haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 2:0

14e minuut.
Apolinarski passt de bal zonder na te denken. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel speelt de bal door. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 3:0

19e minuut.
Klatt is nu in balbezit. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ... Aharonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sandor heeft problemen om de bal te vangen. Sârbu rent richting de bal. Cetnarowicz onderschept slim de pass. Sandor onderschept slim de pass. Sandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bonnel kopt de bal weg. Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Sandor is nu in balbezit. Sandor draait met de bal, schiet en ... Aharonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sandor passt de bal in één keer door. Sârbu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quiroz. Quiroz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IbraMilan 31%, Karavajo 69%.
IbraMilan - Karavajo 3:0

51e minuut.
Bonnel rent richting de bal. Bonnel geeft een lange en hoge pass. Sârbu probeert de bal aan de voet te houden. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 4:0

62e minuut.
Szeles met een snelle inworp. Bonnel rent richting de bal. Bonnel passt de bal zonder na te denken. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sârbu heeft problemen om de bal te vangen. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor passt de bal met de wreef. Bonnel rent richting de bal. Bonnel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szeles onderschept slim de pass. Apolinarski onderschept slim de pass. Apolinarski passt de bal zonder na te denken. Sandor rent richting de bal. Sandor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badek met de inworp. Dodrescu is nu in balbezit. Banucha verovert de bal door een tackle van achteren. Banucha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 4:1

74e minuut.
Dodrescu onderschept slim de pass. Dodrescu met een sublieme pass. Bonnel heeft problemen om de bal te vangen. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. Aharonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Zimić geeft een hoge lob. Daar is Szeles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor rent richting de bal. Daar is Sandor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor draait met de bal, schiet en ... Aharonyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Apolinarski met een sublieme pass. Szustecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szustecki passt de bal met de wreef. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski passt de bal in één keer door. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel geeft de bal voor. Sandor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IbraMilan - Karavajo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IbraMilan 40%, Karavajo 60%.
IbraMilan - Karavajo 5:1