Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibiskus Հայաստան
4-4-2 center Tactiek փորձ-փորձանք
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
23.8 gemiddelde waardering 45.4
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Kasilyan kopt de bal weg. Daar is Manaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirinyan speelt de bal door. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Hayrapetyan kopt de bal weg. Martirosyan heeft problemen om de bal te vangen. Martirosyan geeft een hoge lob. Manaryan rent richting de bal. Manaryan haalt uit met een fantastische trap. Manaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:1

7e minuut.
Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan passt de bal met de wreef. Mashouryan met een sublieme pass. Manaryan rent richting de bal. Manaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mashouryan kopt de bal weg. Daar is Shirinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap. Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Strojek passt de bal in één keer door. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan passt de bal in één keer door. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan schiet op doel. Manaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Strojek is nu in balbezit. Strojek passt de bal met de wreef. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:2

31e minuut.
Tsarukyan geeft een hoge lob. Inworp. Martirosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan passt de bal in één keer door. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Manaryan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:3

43e minuut.
Petrosyan met een sublieme pass. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan passt de bal zonder na te denken. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 81%, Հայաստան 19%.
Gibiskus - Հայաստան 0:3

54e minuut.
Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan passt de bal in één keer door. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel. Manaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:4

56e minuut.
Martirosyan met een snelle inworp. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan passt de bal zonder na te denken. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manaryan met een sublieme pass. Petrosyan met een sublieme pass. Shirinyan controleert de bal met de borst. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel. Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:5

62e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrosyan met de inworp. Strojek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Petrosyan passt de bal zonder na te denken. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Strojek passt de bal met de wreef. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan passt de bal met de wreef. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shirinyan is nu in balbezit. Shirinyan geeft een hoge lob. Gorrara probeert naar een medespeler te passen. Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan schiet op doel. Manaryan bokst de bal weg.

89e minuut.
Strojek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mashouryan de bal. Mashouryan speelt de bal door. Daar is Martirosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - Հայաստան 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 76%, Հայաստան 24%.
Gibiskus - Հայաստան 0:6