Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Timada City Abovyan
343 Tactiek Sweep
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Rong speelt de bal door. Oprişan speelt de bal door. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 0:1

8e minuut.
Papazyan passt de bal met de wreef. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan passt de bal zonder na te denken. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grigoryan geeft een lange en hoge pass. Brzuchalski is nu in balbezit. Brzuchalski geeft de bal voor. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Olejník met een sublieme pass. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski passt de bal met de wreef. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Karabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabín passt de bal zonder na te denken. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap. de Frontin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Oprişan kopt de bal weg. Grigoryan rent richting de bal. Baveyan rent richting de bal. Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Karabín is nu in balbezit. Met opzet legt Jaromin zijn tegenspeler op de grond. Jaromin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Karabín moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karabín kan niet meer verder spelen. Sahakyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 45%, City Abovyan 55%.
FC Timada - City Abovyan 0:1

46e minuut.
Papazyan passt de bal in één keer door. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan passt de bal zonder na te denken. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Karents is nu in balbezit. Karents probeert naar een medespeler te passen. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Timada - City Abovyan 1:1

49e minuut.
Rong geeft de bal voor. Baszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 1:2

64e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Oprişan geeft een hoge lob. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 1:3

75e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Olejník speelt de bal door. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan draait met de bal, schiet en ... Kasilyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Oprişan controleert de bal met de borst. Haroutiunyan met een sublieme pass. Daar is Aronyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan schiet op doel. Kasilyan bokst de bal weg. Kasilyan speelt de bal door. Rong probeert de bal met de borst te controleren. Karents met een sublieme pass. Papazyan is nu in balbezit. Papazyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rong is nu in balbezit. Rong geeft een hoge lob. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan schiet op doel. Kasilyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 1:4

83e minuut.
Rong speelt de bal door. Daribyan rent richting de bal. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan draait met de bal, schiet en ... de Frontin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Grigorian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 40%, City Abovyan 60%.
FC Timada - City Abovyan 1:4