Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-Arm FC SEROB MEC
532 Tactiek 1
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten good
average Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Demirchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Demirchyan geeft een lange en hoge pass. Cocker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Jedynak speelt de bal door. Vacalebre heeft problemen om de bal te vangen. Papyan rent richting de bal. Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vacalebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz speelt de bal door. Huspeka is nu in balbezit. Huspeka haalt uit met een fantastische trap. Torossyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC SEROB MEC 0:1

43e minuut.
Moos geeft een hoge lob. Huspeka kopt de bal weg. Demirchyan rent richting de bal. Lelesz onderschept slim de pass. Lelesz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 60%, FC SEROB MEC 40%.
Ararat-Arm - FC SEROB MEC 0:1

46e minuut.
Jańczak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Papyan is nu in balbezit. Vacalebre onderschept slim de pass. Vacalebre speelt de bal door. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC SEROB MEC 0:2

82e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijanović verovert de bal door een tackle van achteren. Lijanović passt de bal in één keer door. Vacalebre rent richting de bal. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huspeka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vacalebre rent richting de bal. Lijanović rent richting de bal. Lijanović probeert naar een medespeler te passen. Huspeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huspeka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 79%, FC SEROB MEC 21%.
Ararat-Arm - FC SEROB MEC 0:2