Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Vagharshapat FC Mec Hayq
Normal Tactiek xxx
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 53
poor Schieten outstanding
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Khachatryan heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khachatryan heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Shahinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:1

4e minuut.
Ruokola is nu in balbezit. Margaryan rent richting de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:2

4e minuut.
Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan passt de bal zonder na te denken. Boyajyan met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Shahinyan trapt de bal weg. Boyajyan kopt de bal weg. Daar is Margaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Shahinyan trapt de bal weg. Jamgochyan kopt de bal weg. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola schiet op doel. Khachatryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ruokola kopt de bal weg. Klungelig pakt Boyajyan de bal. Boyajyan met een sublieme pass. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:3

9e minuut.
Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baghumyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Margaryan probeert naar een medespeler te passen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Shahinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:4

12e minuut.
Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttgers is nu in balbezit. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan geeft een hoge lob. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen. Shahinyan bokst de bal weg.

13e minuut.
Ruokola rent richting de bal. Margaryan rent richting de bal. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruokola de bal. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:5

14e minuut.
Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan speelt de bal door. Jamgochyan rent richting de bal. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:6

19e minuut.
Boyajyan kopt de bal weg. Khachatryan rent richting de bal. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:7

22e minuut.
Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khachatryan de bal. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:8

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Baghumyan de bal onder controle te krijgen. Garnikyan met een sublieme pass. Isahakyan rent richting de bal. Isahakyan geeft een hoge lob. Ruokola springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:9

27e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal in één keer door. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baghumyan de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Patrikyan geeft de bal voor. Daar is Bareghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Shahinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:10

32e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Margaryan passt de bal met de wreef. Papyan heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Shahinyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:11

34e minuut.
Rüttgers speelt de bal door. Boyajyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Khachatryan de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:12

35e minuut.
Rüttgers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttgers probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan speelt de bal door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Baghumyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boyajyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Margaryan probeert de bal met de borst te controleren. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Shahinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:13

41e minuut.
Ruokola passt de bal in één keer door. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shahinyan trapt de bal weg. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan passt de bal met de wreef. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Vagharshapat 86%, FC Mec Hayq 14%.
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:13

46e minuut.
Tamazyan is nu in balbezit. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan geeft een hoge lob. Margaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Khachatryan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Garnikyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruokola de bal. Hayrikyan is nu in balbezit. Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Margaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ruokola is nu in balbezit. Margaryan rent richting de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:14

55e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan rent richting de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:15

59e minuut.
Ruokola is nu in balbezit. Ruokola probeert naar een medespeler te passen. Margaryan rent richting de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khachatryan heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:16

62e minuut.
Margaryan passt de bal zonder na te denken. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:17

63e minuut.
Inworp. Boyajyan met een snelle inworp. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttgers geeft de bal voor. Ruokola springt en kopt de bal. Shahinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Jamgochyan rent richting de bal. Boyajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Jamgochyan rent richting de bal. Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Isahakyan met een sublieme pass. Ruokola speelt de bal door. Margaryan rent richting de bal. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Shahinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:18

73e minuut.
Boyajyan met een snelle inworp. Daar is Rüttgers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttgers geeft de bal voor. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:19

75e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Papyan rent richting de bal. Margaryan onderschept slim de pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hayrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan passt de bal in één keer door. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Isahakyan kopt de bal weg. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan is nu in balbezit. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Isahakyan speelt de bal door. Ruokola is nu in balbezit. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:20

86e minuut.
Jamgochyan met een sublieme pass. Rüttgers is nu in balbezit. Rüttgers passt de bal zonder na te denken. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ruokola rent richting de bal. Margaryan rent richting de bal. Ruokola rent richting de bal. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Vagharshapat 81%, FC Mec Hayq 19%.
FA Vagharshapat - FC Mec Hayq 0:21