Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Արարատ Sewan Haytgheq
Normal Tactiek taza
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen good


2e minuut.
Mkoyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lens de bal. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:1

6e minuut.
Patrikyan geeft een lange en hoge pass. Shirinyan kan de bal niet met de borst controleren. Tumanyan geeft de bal voor. Dadalyan probeert de bal met de borst te controleren. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tomasyan passt de bal met de wreef. Lens is nu in balbezit. Gevorkyan rent richting de bal. Lens onderschept slim de pass. Lens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Satunts passt de bal in één keer door. Mkoyan rent richting de bal. Mkoyan passt de bal in één keer door. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:2

22e minuut.
Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan passt de bal zonder na te denken. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel. Egoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:3

23e minuut.
Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens verovert de bal door een tackle van achteren. Lens geeft de bal voor. Klungelig pakt Inesyan de bal. Dadalyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Egoyan trapt de bal weg. Mkoyan kopt de bal weg. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan speelt de bal door. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour speelt de bal door. Dadalyan met een sublieme pass. Egoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ohanyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satunts met een snelle inworp. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Dadalyan speelt de bal door. Lens probeert de bal met de borst te controleren. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan schiet op doel. Egoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Արարատ Sewan 82%, Haytgheq 18%.
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:4

48e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts speelt de bal door. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Hovsepyan de bal. Hovsepyan probeert naar een medespeler te passen. Lens rent richting de bal. Lens probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:6

52e minuut.
Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour met een sublieme pass. Tamazyan probeert naar een medespeler te passen. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:7

54e minuut.
Miranyan geeft een hoge lob. Inworp. Satunts met de inworp. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. Norayan met een snelle inworp. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan onderschept slim de pass. Tomasyan speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inesyan rent richting de bal. Inesyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan is nu in balbezit. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens passt de bal in één keer door. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dadalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Lens speelt de bal door. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens rent richting de bal. Lens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:8

77e minuut.
Tomasyan probeert naar een medespeler te passen. Kocharyan speelt de bal door. Norayan rent richting de bal. Lens verovert de bal door een tackle van achteren. Lens draait met de bal, schiet en ... Egoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zatikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamazyan is nu in balbezit. Tamazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:9

82e minuut.
Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkoyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lens de bal. Lens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zatikyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkoyan speelt de bal door. Aznavour rent richting de bal. Aznavour geeft een lange en hoge pass. Lens springt en kopt de bal. Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lens controleert de bal met de borst. Lens probeert naar een medespeler te passen. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan schiet op doel. Egoyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:10

88e minuut.
Tamazyan passt de bal met de wreef. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan probeert naar een medespeler te passen. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ... Egoyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Արարատ Sewan 76%, Haytgheq 24%.
Արարատ Sewan - Haytgheq 0:10